29.12.2017

PUOLIVUOTIAS PINKKURI

Niin, neiti puolivuotias ja puolivuotisneuvola, jossa saatiin korttiin teksti "Iloinen Janniina-vauva. Hyvässä kontaktissa. Juttelee. Lelua käsittelee taitavasti. Lattialla liikehtii pieniä matkoja. Kasvaa tasaisesti. Saa rintamaitoa ja maistelee kiinteitä." eikä siellä ollut mitään kummallista. 6kk-kuulumisissa valittelin öitä ja ne ehti yhden yön verran siinä huononemaan entisestään, mutta alettiin vähän muuttamaan päivärytmiä ja nyt meillä on mennyt muutama päivä ja pari yötä mukavasti (kopkopkop...), joten niistäkään ei tarvinnut huokailla neuvolassa. N sai paljon kehuja ja mitat

6 kuukautta (5 kuukautta).
7 760 grammaa (7 460 grammaa).
67,7 senttiä (65,6 senttiä).

Minimi olisi ollut taas 500 grammaa kuussa, mutta meidän ihana terkka tokaisi vaan, että voidaan mennä puuttuvasta parista sadasta grammasta huolimatta normaalisti vasta 8kk-neuvolaan, kun toinen kasvaa suosituksista huolimatta niin nätisti nollakäyrillä ja pituutta oli kuitenkin tullut kivasti. Jatketaan tässä kiinteisiin tutustumista toivottavasti pikkuhiljaa paremmalla menestyksellä. 

Mulla oli blogissa ennen joulua postaus, joka sisälsi arvonnan enkä tiedä olisitteko sen poistumista edes huomanneet, mutta ajattelin ihan yleisestikin mainita, että valitettavasti arvontaa ei tulla suorittamaan. Mainontakiellon vuoksi koko yhteistyö vedettiin jäihin ja vaikka syy on musta riippumaton niin oon kuitenkin pahoillani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti