10.9.2017

JANNIINA AVA AMANDA

8 kommenttia

 1. Missä piditte ristiäiset?
  Ja miksi olette ns tavallisissa vaatteissa? Eikö tilaisuus ole juhlava ja esim miehillä olisi kunnioittavaa olla puku päällä. Ei olisi pahitteeksi sinunkaan tarkastaa pukeutumistasi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aamun huvittumisesta. xD Ristiäiset oli Maarian Pappilan tallissa eikä meillä yksissäkään ristiäisissä ollut pukua tai mekkoa, vaan perussiistit vaatteet. Vieraita oli lähemmäs 40 ja huikeesti neljällä puku päällä. Keskimmäisen ristiäisissä olin revityt farkkuleggingsit jalassa. ;) Kahden pienimmän ristiäisissä ei ole laulettu virsiä ja tällä kertaa kaikki rukoussysteemitkin oli ihan minimissä. Ei olisi pahitteeksi sinunkaan ajatella, että jokainen pitäköön näköisensä tilaisuuden. :) Hauskaa viikkoa sulle!

   Tässä vielä:

   http://www.oosiellajossainmun.fi/2014/01/the-day_30.html

   http://www.oosiellajossainmun.fi/2015/11/eemi-casper.html

   Poista
  2. Niin vanhanaikainen ajattelutapa.. Vaatteiden pitää olla perussiistit ja puhtaat. Jokaisella on omannäköinen juhla ja mua enemmän häiritsi oman lapsen ristiäisissä ku muutama oli pukeutunu omaan silmään liian juhlavasti meidän juhliin :D

   Poista
  3. No tämä. :D Olis kamalaa, jos ois muiden takia paine pukee jotain mikä ei tunnu yhtään omalta. :)

   Poista
 2. No kyllä mielestäni ristiäiset ovat juhlava ja tärkeä juhla, ainaki omasta mielestä. Samoin häät, en ikinä kehtaisi housuissa ja t-paidassa mennä ikuistamaan kenenkään päivää, vaikka ei ne juhlamekot oliskaan se mun juttu, niin kunnioittaisin kuitenkin juhlaa siinä mielessä, etten pukisi niitä tuttuja ja turvallisia kotivaatteita.
  Mutta kukin tyylillään.. Jos ei ole varaa juhlavaatteisiin, niin minkäs sille voi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä kulkenu muidenkin häät ja ristiäiset leggingseissä tai pillifarkuissa, ja siistissä paidassa. Niin tekisin myös omissa "häissä". 😌 Oon niin väsyny, etten kyllä just nyt jaksa kommentoida muuta, vääntää ratakiskosta yhtään mitään tai todistella varallisuutta. :D

   Poista
 3. Iiiihana vauva,onnea teille!

  VastaaPoista