27.7.2017

WELL, HELLO NINNI!

Niin kovin vähän oon ehtinyt mitään kirjoittelemaan, että OSJM:n Facebook-sivulla jo vihjasinkin @NANNNASTI - instagramtilistä, jos joku miettii, että mitähän meille kuuluu ja mitä touhuillaan. Ehkä muistatte aiemmilta vauvavuosilta poikien kuukausikuulumiset? Mä oon tulostanut ja päällystänyt kontaktimuovilla It's all about Juuso ja It's all about Eemi -koostepostaukset, jotka on nyt säilössä vauvakirjojen muovitaskuissa ja tasapuolisuuden nimissä tahdon kuulumispostaukset myös Ninnistä ja niiden aikahan on nyt, sillä neidille tuli jo täyteen ensimmäinen kuukausi! Saanko heti hämmästellä mihin aika kuluu tälläkin kertaa?

Pojista poiketen mä en todellakaan osaa nimetä yksittäisiä asioita, jotka N:ää kiinnostaisi. En tiedä johtuuko tää siitä, ettei tällaisiin ehdi kolmen lapsen kanssa kiinnittää niin paljoa huomiota vai siitä, että eniten kiinnostaa kaikki. Tyttö katsoo silmät suurina ihan kaikkea ympärillä olevaa ja seurailee toisinaan katseellaan - joskus erehtyy ihan ääntelemäänkin asioille. Suihkua N rakastaa! Niin ja syliä, erityisesti syliä ja mun on vaikea kuvitellakaan, että tää kykenisi koskaan nukkumaan päiväunia muualla. N muistuttaa ulkonäöltään paljon E:tä ja monet tavat taas ovat samoja kuin J:llä pienenä.

Vaipat ovat vielä hetken Liberon 1-koon vaippoja ja vaatteissa käytetään kokoa 50 ja 56. Malliltaan parhaiten N:lle sopii H&M:n 3-osaisien settien vaatteet ja niitä pitää varmaan jossain vaiheessa hankkia lisää. Kolmatta kertaa kun painitaan saman asian kanssa, eli monet bodyt on joko pituudesta sopivia, mutta leveitä tai sitten leveydestä sopivia, mutta pituus alkaa olla nafti. Samoin oon jo nyt huomannut miten hihat on joissain bodyissa lyhyet tämän istuessa muuten.

Nukkumisen suhteen neiti on ollut aika huippu (KOP, KOP, KOP!!!!!!) ja E:n koliikin keskellä mä kai unohdin miten mukava voi olla yönsä nukkuva vauva. Nukutaan jälleen kerran perhepedissä ja mä havahdun öisin vain vaihtamaan N:n puolelta toiselle syömään enkä aamulla muista vaihdoinko puolta kerran vai kuudesti. Pisin unipätkä yöllä on ollut noin 6 - 7 tuntia. Oon niin onnellinen hyvistä öistä.

Ensimmäinen kuukausi ollaan menty täysimetyksellä ja niin niin niin kovin toivon tän onnistuvan. Kahden kuuden kuukauden täysimetyksen takia mä saan tästä aikaan paineita, mutta lohduttaudun sillä, että jos imetys loppuu toivottua aiemmin niin samalla tatuoinnit aikaistuu. Mä luulin ensimmäisen tiheän imun kauden olleen jo pari viikkoa sitten, mutta nyt musta tuntuu, että sellainen on taas ja pikku neiti voisi asua tissillä aamusta iltaan.

Well, hello Ninni! Sellainen se perheen uusin tulokas, joka muuten saa nimensä 1,5 viikon kuluttua enkä mä malttaisi odottaa sen paljastamista enää hetkeäkään.

16 kommenttia

 1. Voi että mikä söpöläinen<3

  VastaaPoista
 2. Voi miten tumma tuuhea tukka!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks. <3 Tätä vois silitellä loputtomiin! Toivottavasti tekin saatte tällä kertaa pienen silitettävän syliin asti. <3

   Poista
 3. Apua miten ihana tugee tytsillä <3. Meidän minimiehellä oli syntyessään paljon tummaa hiusta,saa nähdä tuleeko tulevalle pikkusiskollekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on! <3 Meillä on joka kerta ollu vaan tuuheempi ja tummempi tukka. Sen osalta melkein harmittaa jättää lapsiluku tähän, ku muutaman päästä ois sit jo olalle asti. 😝

   Poista
 4. Tuleeko Ninnin nimen arvaus- postaus vielä takaisin? Olen sen julkaisusta asti miettinyt teidän neidin nimeä ja mulla on muutama arvaus! 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä menin puhelimella vahingossa poistamaan sen eikä oo aikaa kirjotella uudestaan... 😩 Ristiäiset sunnuntaina niin sillon selviää!

   Poista
  2. Anonyymi1/8/17 23:37

   Okei! Jee, en malta oottaa 🙈

   Poista
  3. Onks ollu veikkauksia etunimestä? 🙈🙈 Mua on niin huvittanu miten hakusessa kaikki on Instagramin puolella ollu. 😁

   Poista
  4. Anonyymi2/8/17 10:28

   Veikkaan että joku pitkä A-nimi 🤔 Adalmina, Adeliina, Angelina... Varmaan ihan liian kaukaa haettuja, mutta näitä oon funtsinut! 😄

   Poista
  5. Paljon lähempänä mitä arvatut Nitat, Nennata ja Niinat. 🙊

   Poista
 5. Anonyymi2/8/17 11:59

  Oo jee 😝 No sunnuntaita siis odotellessa, kivaa loppuviikkoa teille! 🙈

  Ja nuo Ninnin hiukset on kyllä aivan ihanat, niin kaunis tyttö 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos. 😍 Onneks nimenjulkasupostaus on kirjotettu jo rv21 niin saa julkastua heti sunnuntaina, jos ehdin laittaa jonkun kuvan.

   Poista
 6. Ai kauhee kun mä en malttais oottaa sunnuntaita (jos kerrot sillon) 😂 Teiän lapsilla on niin kivoja nimiä! Mulla on jostain syystä pyöriny päässä nimi Anniina vaikken kyllä ees tiedä onko siinä oikee määrä kirjaimia... 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä mä malta oottaa huomista. 😂 Instagramin puolella on luonnoksissa jo kuva, minkä hyökkään julkasemaan heti kun ehdin. 😅

   Poista