13.6.2017

VIELÄ KERRAN: KOTIUTUMISKAMPPEET

Mulla on ollut neidin kotiutumisvaatteet kaapissa jo pitkään, mutta koska valkoista pipoa ei ollut, vaikka sellaisen tahdoin, osasin odottaa vielä vaatteiden vaihtumista, kunhan se pipo löytyisi. Mä en edes tiedä mikä niistä ekoista vaatteista tekee niin erityiset (paitsi, että poikien tavoin säästän bodyn), että eri vaihtoehtoja jaksaa miettiä ja sovitella. J:n kotiutumisvaatteet ja säästetty body löytyy täältä, sekä E:n täältä.


N saa päälleen hempeän vaaleanpunaista, sydämiä ja rusettia. Tumppuina toimivat valkoiset sukat sekä Newbien pipo on KappAhlista, body ja raidalliset rusettisukat H&M:ltä, ja sydänhousut suoraan Lidlistä! Tuttinauha on saatu Tuttifrutti tuttinauhat Facebook-sivua ylläpitävältä Veeralta ja on yksi meidän kolmesta, ihanasta tuttinauhasta. Tuttifrutin helmet ovat silikonia ja näistä ihanista helmistä saisi tehtyä lukemattoman määrän erilaisia tuttinauhoja omien toiveiden mukaan. 


N:n kaapissa on vielä toiset kotiutumisvaatteet siltä varalta, että neidin jalkojen välistä tulisikin löytymään jotain, jota ei ultrassa havaittu. Postauksen vaatteet on nyt kuitenkin siirretty kaapista kaukalossa sijaitsevaan pussiin odottamaan h-hetkeä. Ylimääräisenä pussista löytyy N:lle oma hippo-balleriina ja lisäksi omanlainen rätti, jotka on myös perheen pikkumiehille ihan hirvittävän tärkeitä ja joiden kanssa nää on nukkuneet synnäriltä asti joka ikisen yönsä. Viileämpää ilmaa ajatellen löytyy villasukat ja ponchon, jonka suloisuutta ehdin jo testailla poikien Baby Bornin niskassa, hahah. Mä vähän hämmästyin eilen, kun tajusin, että milloin tahansa voi olla viimeinen ilta ilman vauvaa. Että jonakin iltana saatan mennä nukkumaan täysin tietämättömänä siitä, että aamulla meitä olisi jo yksi enemmän. Tää odotus on kyllä joka kerta ihan yhtä ihmeellistä. Ihan, siis ihan pian!

*Tuttinauha saatu yhteistyönä Tuttifrutti tuttinauhat kanssa. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

6 kommenttia

 1. vitsi kuinka suloiset!

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti tuttinauha! Muistatko, mikä väri tuossa "rusetissa" on?

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En yhtään muista, mut jos aiot samasta paikasta tilata niin kopsaa vaikka suoraan toi kuva ja pyydä saman väristä. :)

   Poista
 3. Kiitos, jos saan lainata kuvaasi :)

  Hanna

  VastaaPoista