7.5.2017

NEUVOLA RASKAUSVIIKOLLA 31

Kuinka pitkällä: tänään 32+0, neuvolakäynnillä 31+3 (kuva 29+5).

Muut arvot: Verenpaine 131/82. Vauvan syke +140 ja liikkeet ++. Sf-mitta 26 senttiä.

Muutokset vartalossa: ei mitään huomattavaa.

Uni: Pissattaa ja janottaa, mutta muuten mä nukun yllättävän hyvin, kunhan vartalotyyny on kaverina. Neitikin nukkuu niin rauhallisesti, ettei häiritse unta, kuten E teki masuaikoina.

Mielihalut: Tuntuu, ettei tällä hetkellä oo mitään erityistä. Ehkä vichy, jota en oo kuitenkaan saanut aikaiseksi haettua? Tai siis pyydettyä Aleksia tuomaan.

Hermostuttaa: Että mistähän kummasta mun pitää löytää 50cm sekä 56cm valkoiset trikoopipot!? H&M:ssä on pinkkejä, sinisä ja vihreitä, ja muualla pipot on 0 - 3 kuukautta. Mä en saa valittua kotiutumisvaatteita ennen valkoista pipoa!! Pelottaa vauvan koko, koska mä oon varma, että tää  tulee olemaan joku 4,2 kilonen mötikkä.

Vaivat: Supistaa, supistaa. Ja paine on kasvanut taas ihan hulluna. Muutamasti oon jo miettinyt, että jos tällä paineentunteella supistelisi säännöllisesti niin mä olisin ihan valmis synnyttämään.

Erityistä: Enää 5 viikkoa täysiaikaisuuteen, oikeesti!? Aleksi pääsi neuvolassa myös tunnustamaan isyyden.

Mieliala: En edes tiedä. Toisaalta tuntuu siltä, että ihanaa, kun puuttuu enää kaukalo ja ne kirotut pipot. Toisaalta musta tuntuu siltä, että apua, apua, apua, mitäs tässä nyt vielä pitäis tehdä.

Odotan: yllättäen synnytystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti