9.3.2017

VIIKON 24 NEUVOLA

Kuinka pitkällä: Tänään 23+4, neuvolakäynnillä 23+1 (kuva 22+5).

Muut arvot: Verenpaine poikkeuksellisesti 135/86, mikä aiempiin mittauksiin verrattuna korkea. Vauvan syke +140. Sf-mitta 18cm. 

Muutokset vartalossa: Ihan selvä vauvavatsa heti aamusta, vihdoin!! Näättekö!? Muiden viikkojen mahat täällä.

Uni: Supistaa ja sattuu. Kipeimmät supistukset vie jo osan yöunista. Jos ei supista eikä lapset herättele niin nukun hyvin.

Mielihalut: Edelleen kotiruoka. Van Slootenit, jotka haluun jo kotiin.

Hermostuttaa: Synnytys. Puhuttiin siitä vähän neuvolassa ja mun tuli itku, kun kerroin, että jännittää se, missä tilanteessa synnytys alkaa ja että pelkään Aleksin olevan töissä niin, etten saa sitä heti kiinni. Kesälomia ollaan nyt suunniteltu lasketun ajan paikkeille niin mä saisin oikeesti ihan täydellisen rauhan siitä, mutta saa nähdä.

Vaivat: Yllätyttekö, jos kerron, että supistaa? Öisin mulla puutuu jostain syystä oikea puoli lonkasta polveen asti, mutta säryltä välttyy, kun nukkuu tyyny jalkojen välissä. Närästys on lisääntynyt jonkun verran.

Erityistä: Ensimmäiset limatulpat, yök! Esikoisesta sitä irtoili vasta synnytysaamuna, toisesta kuukautta - paria ennen synnytystä ja nyt jo neljää kuukautta aiemmin. Erityistä on myös se, että ekat hankinnat bebelle on tehty.

Mieliala: Huojentunut siitä, ettei supistukset oo limatulpan irtoilusta huolimatta kypsyttänyt vielä paikkoja. Pää tosin painaa siitä huolimatta kovin.

Odotan: Ajan hidastumista! Välillä tuntuu, että oon ainoo odottava, joka on jo toista kertaa tätä mieltä. Ihan kohta on 24 viikkoa täynnä. Ja sitten 25 viikkoa. Ja sen jälkeen enää 15 (!!!) viikkoa laskettuun aikaan.

2 kommenttia

  1. Siis wou! Aika rientää! Mahtava kuulla, että raskaus on loppujenlopuks sujunu hyvin. Tsempit sinne! Hurja kun taas en hetkeen oo kerenny lukemaan, niin täällähän oli monta postausta, jotka oli tietysti pakko lukea heti. Kyllä sun kirjoitustapa menee monien edelle, aina niin mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin rientää! Ja vitsi ihan hurjan isot kiitokset! Melkein tuli itku, kun musta tuntuu, et oma blogi on ihan perustylsä ja sit joku toinen on tota mieltä. :D

      Poista