13.2.2017

SEX, DRUGS & RECKLESS LOVE

Me ollaan oltu viimeksi missään elokuussa 2014, kun käytiin Naantalissa Reckless Loven keikalla. Sen jälkeen nää on keikkaillut lähistöllä ainakin elokuussa 2015, mutta skipattiin se suosiolla mun supistusten takia ja huhtikuussa 2016 olisi ollut keikka Turussa, jolloin ajatus koliikin jättämisestä muille raastoi liikaa sydäntä. Silloin mä vannoin, että kesällä 2017 me käydään joillain festareilla, joissa RL esiintyy, mutta te voitte arvata ollaanko tänä kesänä menossa yhtään mihinkään. Niih. Tammikuussa kuultiin Loimaalla olevasta keikasta, varattiin lapsille hoitaja kymmenen minuuttia keikkatiedon jälkeen ja päätettiin, että sinne on pakko mennä. Reilu kuukauden jännitin missä kunnossa tuun olemaan ja onnistuuko multa sellaisen matkan istuminen autossa. Huomaa miten huonoja ollaan käymään missään, kun lauantaina mä makoilin sohvalla vielä 20:40 just sen näköisenä, et tunti tai kaks tässä ja sitten nukkumaan. 

WhatsApp-valittelujen jälkeen sain kuin sainkin perseeni ylös sohvalta ja tuskallisen matkan jälkeen oltiin paikan päällä. Mä tyhmä en vaan tajunnut, etten ollut tottunut a) olemaan syömättä niin pitkää aikaa, b) valvomaan tunteja pidempään kuin kotona ja c) istumaan autossa tai seisomaan paikoillani sellaista aikaa. Keikka alkoi puolisen tuntia myöhässä ja jo ennen oletettua esiintymisaikaa kroppa huusi hoosiannaa eikä se keikan aikana helpottanut. Jossain välissä hävisi kuulo, alkoi kohina, nousi tuskahiki ja silmissä alkoi sumentua eikä jalat tahtoneet kantaa. Mielessä kävi ulos sinkoaminen, mutta luultavasti mä en olisi päässyt pyörtymättä sen ihmismassan läpi. Ihme kyllä selvisin ja sain varmistuksen siitä, että mikä tahansa missä tahansa vielä soittaisikaan, tää oli mun viimeinen keikka raskaana. Onni oli eturivi, joka antoi mahdollisuuden omalle tilalle. 

Pojat ei edes tiennyt meidän olleen poissa ennen kuin kerrottiin se aamulla ja täällä oli yks aika innokas RL-fani katsomassa videoita puhelimesta (yksi pätkä niistä Instagramissa, täällä), sillä J osaa biisien sanoja ja lausuu osan niistä paremmin kuin mä. J olikin suurin syy siihen, miksi mulla oli puhelin kädessä lähes koko keikan ajan, kun kuvailin sille niitä tuttuja biisejä. Ja tietty Lokisten WhatsApp-ryhmään vähän persettä ja vatsalihaksia, hahah. Vitsi mä vaan toivon, että tänä tai ens kesänä Reckless Love ois jollain pienemmällä ulkoilmakeikalla (niin vissiin), jotta noi perheen pienemmätkin fanit sais mahdollisuuden päästä näkemään ihan livenä sen kuuluisan Monsterin! 

2 kommenttia

  1. oih:) ois kiva nähdä tuo livenä vaikka otsikko ei perheblogiin sovi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja otsikko on tasan tarkkaan niiden biisi, ei muuten mitenkään yhteydessä mihinkään.

      Poista