15.2.2017

PUOLIVÄLIN KUULUMISIA

Seuraava neuvola mulla on vasta viikolla 23, mutta sitä ennen ajattelin viikkojen 7+,  12+0 sekä 15+2 tavoin kirjoittaa 20+ -kuulumisia tuttuun tapaan. Aiemmat postaukset siis viikkoja klikkaamalla ja kaikki tähän astiset masukuvat täällä.

Kuinka pitkällä: 20+3 (kuva 19+5).

Muutokset vartalossa: Ei varsinaisesti mitään. Leviäminen vähän joka suuntaan ja ehkä se, että aamua lukuun ottamatta masu saattaa jo toisinaan muistuttaa vauvamasua.

Uni: Nukahdan illalla helposti hyvän asennon löydyttyä ja nukun läpi yön, ellei kolmea hammasta samaan aikaan tekevä E herättele tai J tule keskellä yötä sängyn viereen kertomaan, että tyyny on hävinnyt. Supistukset vaivaa öisinkin, joten välillä on vaikea saada hyvää asentoa.

Mielihalut: ei tee erityisesti mieli mitään, kotiruoka uppoaa parhaiten, kuten eilen kerroin.

Hermostuttaa: Supistelut. Perjantaina saan toivottavasti varmistuksen siitä, että kaikki on jees ja voin koittaa hengähtää.

Vaivat: Niin, ne supistukset. Nehän alkoi jo viikolla 13, mutta nyt ihan viimeisen parin viikon sisällä niistä on tullut paljon kipeämpiä. Jos ohjelma on kesken niin supistuksen tullen sen joutuu keskeyttämään ja puhuessa saan harvoin kokonaista lausetta sanottua kerralla, vaan se tulee parin sanan pätkissä.  Supistus repii alaselkää, reisiä ja lonkkia, ja berberistä puskee omena. Toisaalta haluan uskoa, ettei nää tee vielä mitään, mutta kahden kokemuksen perusteella kun sekin on mahdollista. Onneksi mulla on Aleksi, joka tyhjentää poikkeuksetta tiskikoneen ja auttaa siivouksessa just sen mitä pyydän. Puhumattakaan siitä, että mulla on äiti, joka kuskaa J:tä kerhoon tai kerhosta niin, etten mä oo joutunut kulkemaan bussilla vielä kertaakaan. 

Erityistä: Liikkeet!!!! 15+0 epäilin tuntevani ensimmäiset liikkeet ja 15+2 sain siitä varmistuksen. Noin rv18 epäilin nähneeni pienen potkun vatsan päälle ja vähän myöhemmin sekin varmistui (Instagram-video täällä).

Mieliala: odottavainen. 

Odotan: vajaa pari vuorokautta rakenneultraan, voi kun kaikki ois hyvin sekä mulla, että vauvalla, iiiiikss.

2 kommenttia

  1. Uuu tsemppiäää perjantaihin! Mä tääl taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiiks, kiitti!! Kerron heti, jos muistan. :D

      Poista