19.2.2017

IT'S A...

Instagram-seuraajat jo pääsikin urkkimaan tän tiedon aiemmin, mutta mä halusin silti höpötellä asiasta vielä erikseen, kun tää on mulle yhä niin mysteeri.

Sisu on saanut alkunsa joskus lokakuun alussa ja 16.10, keskimmäisen syntymäpäivänä, mun äiti onnitteli E:tä viestillä ja tokaisi samalla nähneensä unta siitä, että meille tuli kolmas poika. Oltiin vielä silloin tietämättömiä tulevasta ja tokaisin tosissani, että juu, ehkä vuonna 2023. Seuraavien viikkojen ajan alkoi ilmetä raskausoireita ja 7.11. tein testin. Plussatessa mun ensimmäisiin ajatuksiin kuului myös kyseinen uni. Miten se tiesi!? Raskaudesta kuultuaan äiti kuitenkin korjasi, että uni saattoi olla väärässä ja että meille tulisikin esikoisen näköinen tyttö.

Toistan vielä vähän itseäni, mutta yhtä päivää ja ultraa edeltävää iltaa lukuun ottamatta mulla ei ollut mitään fiiliksiä, tuntemuksia tai oloja sukupuoleen liittyen, ei niin mitään. Enneunesta johtuen mä kuitenkin uskoin enemmän poikaan, ja sen takia, että oon lukenut poikien äideillä olevan suurempi mahdollisuus saada lisää poikia. Kun mä mietin Sisua, en nähnyt sitä tyttönä tai poikana, vaan vauvana ilman sukupuolta. Unissa tää oli aina pieni, tummatukkainen tyttö.

Mä oon tosi hölmö uskoessani helposti kaikkiin huuhaa-juttuihin, jotka on tässä raskaudessa saanut esimerkiksi pissaamaan elintarvikkeeseen. Tiedättehän te sen, kun pissataan ruokasoodaan, katsotaan miten se reagoi ja tyyli kertoo sukupuolen? Soodatesti veikkasi meille tyttöä, mutta sen lisäksi mä tein kaksi erilaista sormustestiä. Vatsan päällä heiluva sormus kertoi Sisun olevan poika, mutta ranteen yllä tää näytti kahdesti poikaa, sitten tyttöä ja lopulta sormus pysähtyi.


Vaikka uskoin enemmän poikaan, osa asioista riiteli sen suhteen, kuten pahoinvoimattomuus ja se, että pojista mä menin ultraan katsomaan 100% varmuudella miten pojat voi, mutta tästä menin katsomaan vauvan vointia ja se hämmensi todella paljon. Mä kuitenkin ajattelin, että pahoinvointi helpotti myös ensimmäisen ja toisen välillä, joten tää vain jatkoi samaa kaavaa ja fiiliksen puuttuminen saattoi johtua puhtaasti siitä, ettei koko vauvaa suunniteltu ja tää tuntui kaikin puolin aika vieraalta. Rakenneultrakuulumiset saitte lukea täältä, mutta se kaikkia kuitenkin kiinnostava juttu jäi mainitsematta ja...

Niin siinä kävi, että meidän perhe kasvaa näillä näkymin pienellä prinsessalla! Mä oon tästä pikkumuijasta vähintään yhtään hämilläni mitä olin olottomuudesta. Lääkäri oli jo lopettelemassa ultrausta, kun kysyin näkyikö sukupuolta ja tää alkoi ultrata beben jalkoväliä yhtä rauhallisesti mitä rakenteita muutenkin. Näin itsekin, miten eriltä häpyhuulet näytti verrattuna poikien aikaisiin ultriin, mutten varmaan osaa kuvitella meille tyttöä ennen kuin päästään näkemään ihan livenä.

Hämmennyksestä huolimatta oon tosi onnellinen enkä edes tiennyt voivani hurahtaa omien teinivuosien jälkeen pinkkiin näin, mutta nyt mä oon jo suunnitellut tuttinauhaa, katsellut harsoja, tilannut vaaleanpunaisen turvalonkeron sekä löytänyt ideoita ristiäiskakkuun. Vauvakirjakin on jo täytetty niin täyteen kun sen voi täyttää.

Mihinhän sitä vielä joutuu, kun viikkoja on vasta 21+0 ja pieni on ehtinyt yllättää jo kahdesti? Voi vauva!

6 kommenttia

 1. Ihanaa, onnea! Itse tässä jännittelen että alkaako kuukautisia kuulua vai ei, ihme oireita ollut viikon ja muutaman päivän ovat myöhässä. 8kk yritystä takana joten sormet ristissä ollaan. Myös se että rupesin itkemään luettuani että teille tulee tyttö (itku olisi tullut varmaan pojastakin), puoltaisi kyllä ylimääräistä matkaajaa mahassa :'D Isot onnittelut teille, ihanaa kun vauvalla on kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii. :D Kiitos paljon ja peukut pystyssä, et teillä ois pieni salamatkustaja mukana!

   Poista
 2. Onnea tyttölupauksesta ja ihanaa odotusta.♥

  VastaaPoista
 3. onneaonneaonneaen malta odottaa miltä prinsessa näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Varmaan nyt ensinnäkin kalju, kun ois joku, jolle laittaa hiuksia kiinni (vaikka E:kin toki piti). :D

   Poista