10.2.2017

79,5 NELIÖTÄ: KEITTIÖ


Well, hello! Mulla ois oikeesti niin paljon juttuja, joista haluisin kirjottaa, mutta Aleksilla on ollut pari yövuoroviikkoa putkeen ja mä oon iltaisin kaivannu juttu seuraa, joten oon käyttänyt ajan mielummin WhatsAppissa ja Facebook-ryhmissä, ja jättänyt blogin suurimmaksi osaks sivuun. Nyt kun kotipostaukset on puolessa välissä, ajattelin kuitenkin saada ne pois alta, joten siirrytään tuulikaapin & eteisen, WC:n & kylpyhuone + WC:n sekä makuuhuoneen jälkeen keittiöön...


Edellisessä asunnossa meillä oli ihan kunnon avokeittiö ja sitä edeltävässä keittiö täysin erillisessä huoneessa. Näistä avokeittiö oli ehdottomasti parempi ja toivottiin sitä myös seuraavalta kämpältä. Tän nykyisen ratkaisusta tykkään kuitenkin kaikkein eniten, koska keittiö ei ole suljettu kokonaan pois, mutta on kuitenkin sopivan erillään olohuoneesta. Mä koen, että tää helpottaa erityisesti kotitöiden tekemistä, kun mä voin olla keittiössä tekemässä juttuja ja pojat leikkii usein sitten olohuoneen puolella ihan keskusteluetäisyydellä. Ns. ruokailutila taas on kivasti vähän etäämmällä toisin kuin viimeksi, kun pöydän vierestä ylsi vähän joka paikkaan ihan vaan kurottamalla.

Saatan vähän vihata näitä vuokrakämppien perusovia, jotka keittiön kaapeistakin löytyy, mutta muiden huoneiden tavoin, ollaan tehty sitten tästäkin muuten enemmän kiva. Oikeastaan tää sai pienen muutoksen ihan tossa tammikuun aikana, kun ostettiin edellisen kämpän neljän hengen ruokapöydän tilalle kuuden hengen pöytä ja hetkeä myöhemmin neljä tuolia. Pojat istui ennen ruokapöydän päissä ja musta on vaan niin kiva, että tää on nyt näin! Koko tila muuttui heti ihan erilaiseksi.

Notta sellai! Ihan näin aiheeseen liittymättä, voitteko kuvitella, että meillä poksuu ylihuomenna (puolen tunnin päästä huomenna) jo rv20!? Ehkä mun pitäis taas kirjoittaa pieni postaus raskauskuulumisista tässä seuraavaks.

2 kommenttia