29.1.2017

79,5 NELIÖTÄ: WC & KYLPYHUONE + WCUuden asunnon kriteereinä pidettiin kahta vessaa sekä omaa saunaa, josta ei enää oltu valmiita luopumaan. Vuokrasopimuksen kirjoittamisen jälkeen laitoin isännöitsijälle viestiä, olisiko edes toiseen tilaan mahdollisuus vaihtaa pelkän peilin tilalle peilikaappi ja avaimet saadessa sellainen jo komeili kylppärin seinässä. Allaskaappejakaan täällä ei ollut valmiina, mutta me ostettiin sellaiset Ikeasta ja molemmista tuli heti ihan erinäköiset, kun rumat putket sai kaappien taa piiloon. 


Talo on varmaan parikymmentä vuotta vanha, joten huippukuntoa tältä ei voitukaan odottaa ja todettiin, että omaa silmää häiritsevät asiat tullaan peittämään huonekaluilla, korostamalla parempia juttuja ja sisustamalla muuten mahdollisimman omannäköiseksi. Kylppärin keltaiset laatat oli asia, joka ei hivellyt mieltä ja heti ne nähtyäni sainkin idean DC-Fixauksesta, jota harrastin jo vajaa neljä vuotta sitten (vaikka maku siitä onkin muuttunut). Ennen virallista muuttoa ostettiin DC-Fixiä ja jo seuraavana päivänä muutosta oli keltaiset laatat piilotettu, ja kylpyhuoneesta tehty paljon enemmän meidän näköinen. Innostuin fixausesta niin, että vedin samaa tavaraa myös pikkuvessan valkoisiin laattoihin, vaikka ne eivät sitä vaatineetkaan. Löytyykö muita, jotka on innostunut DC-Fixistä? 


2 kommenttia

  1. ei hitto tuo dc-fix idea!! ei käyny mielessäkään ja melkein jo suostuin elämään muutamien vihreiden vessanlaattojen kanssa. leikkasitko siis vaan laatan kokosen palan tosta fixistä ja länttäsit kohilleen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä elä!!! :D Joo just niin. Mittasin yhden laatan koon ja leikkelin oikeen määrän paloja. Mä en tosin tiiä miltä näyttää joskus, kun noi ottaa pois, et jääkö kauhee liimapinta, mut kahdesta vuokrakämpästä ollaan jo tollasten jälkeen muutettu ja kummallakin kerralla ne on jääny sinne ilman, et kukaan on sanonu mitään. :) Ja siis keltaset laatat, vihreet laatat jne. - onhan tällaset varmaan aika monen seuraavankin asukkaan mielestä paremmat. :D

      Poista