26.1.2017

79,5 NELIÖTÄ: TUULIKAAPPI & ETEINEN


Kotipostauksia viimein! Mehän muutettiin syys-lokakuussa tänne 79,5 neliöiseen rivitalokolmioon 59,5 neliöisestä kerrostalokolmiosta. Tavarat on olleet ensimmäisestä viikonlopusta asti paikoillaan, mutta jostain syystä nää on vaan jäänyt. Mä en tälläkään kertaa aio kuvailla yksityiskohtia vaan vilautan asunnon yleisilmettä, sillä nää on ennenkin ollut sen verran toivottuja. Etenkin panoraamojen laatua kuitenkin pahoittelen (taas kerran).


Syksyllä me annettiin pihan olla just siinä kunnossa, missä se olikin ja aletaan kevään aikana katsomaan mitä sille tehdään. Silloin kaikki näytti niin kuolleelta, että haluaisin keittiön ikkunan alla olevien istutusten tilalle (kuva syksyltä täällä) jotain elävää ja hoitoa vaatimatonta, sillä siinä mä en tunnetustikaan oo hyvä. Etupiha ei kuitenkaan ole etusijalla, vaan kevään tultua keskitytään ensin takapihalla olevaan "nurmikkoon", sinne tulevaan terassiin ja muuhun pieneen.


Suurin syy kotipostausten jäämiselle on varmaan ollut se, että oon halunnut edetä huoneiden kanssa loogisessa järjestyksessä ja tuulikaappi on ainoa paikka, missä meillä on mikään kesken. Ulko-oven edessä on pieni kynnysmatto ja mä haluaisin maton peittävän lähes koko tuulikaapin. En oo edes ajatellut asiaa hetkeen, mutta kuva sai taas ärsyyntymään ja nyt lisään sen to do -listan kohtaan yksi. Alkuun mä ihmettelin, että missä ihmeessä tän kämpän 20 lisäneliötä on ja tuntui, ettei edellinen ollut edes hirveästi pienempi, mutta muuton aikana eron huomasi joka kerta, kun astui täältä sinne ja huonekalut hyppäsi niskaan heti eteiseen astuessa. Edellisestä eteisestä on postaus täällä ja se eteinenhän oli kapea käytävä, jossa oli kissan juttuja sekä olohuoneeseen kuuluva 1x5 Expedit, sillä ne ei muualle mahtuneet. Täällä on jees, kun ulos lähtiessä ei tarvitse tunkeutua pieneen eteiseen vaan voi vähän levittäytyä pukemaan ja tavaratkin mahtuu oikeisiin huoneisiin toisin kuin viimeksi.

Sellainen tuulikaappi ja eteinen. Mitenkä ois seuraavaksi vessa ja kylppäri?

8 kommenttia

 1. Ihana tuo peili ja sen teksti! :) Ootko ite tuunaillut vai löytänyt jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Esikoinen sai sen ristiäislahjaks Aleksin äidiltä, jolla on itelläki ton tyylisiä niin varmaan ostanu peilin ja tekstin erikseen. :)

   Poista
 2. Kivan näköistä 😊 Mistä tuo aurinko-pilvi koulusysteemi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oon tehny ton ite. 😅 Joku Ikean vanha pöllönaulakko alunperin ja aurinko, pilvi ja pisarat tehty pahvista. Vesipisarat on siis takkien ja repun alla, näkyy naulakon ollessa tyhjempi. :)

   Poista
 3. kannattaa peittää rekisterinumero nopeesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanu lähtee peittelemään, kun ei oo enää meillä.

   Poista
 4. Meni hetki tajuta, että kuvat tosiaan on sisustetusta asunnosta, kun kaikkialla on niin neutraalin valkoista eikä elämisen jälkiä juurikaan näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus. :D Sillon tällön lelu siellä tai täällä, mut ne on lähes aina poikien huoneessa tai olohuoneessa.

   Poista