31.12.2016

2K16

Tänä vuonna Blogirinki Media sekä Indiedays yhdisti voimansa, ja meistä tuli Lifie.


Kuluneen vuoden aikana julkaisin 87 postausta, mikä on 42 vähemmän kuin viime vuonna.


Luetuimpien postausten lista uusiutui kokonaan myös tänä vuonna ja TOP 5 -lista näytti seuraavalta:Pääsin tekemään yhteistyötä ByPinjan, Liberon, Vermanin (ensimmäinen ja toinen postaus), Jollyroomin, Tuutilullan,  sekä uudestaan vielä Liberon kanssa. Lisäksi pääsin järjestämään kolme Instagram-kisaa, kiitos ByPinjan ja Jollyroomin.


OSJM:n Facebook on saavuttanut yli 400 tykkäystä. Instagramissa tapahtui muutos mun hypätessä @OOSIELLAJOSSAINMUN - nimestä nimen @NANNNASTI alle ja ahdistus loppui lähes seinään, kun ei tuntenut enää olevansa tilivelvollinen kaikesta ja kaikille. Instagramissa jäätiin muutamaa seuraajaa vaille 1 600:n seuraajan.


Viime vuoden 1 040 kuvan sijaan latasin Instagramiin ainostaan 196 kuvaa, jotka keräsivät yhteensä 32 634 tykkäystä (ja lisää paukkuu vielä seuraavan tunnin aikana). Yhdeksän suosituinta kuvaa löydät täältä.


Kiitos 2K16.

2 kommenttia

 1. Anonyymi3/1/17 13:10

  Miksi vaihdoit ig nimimerkin? Oliko sille jokin syy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan just siks, et tuntu kun oisin ollu bloggaajana velvollinen päivittämään Instagramia kun jotain tapahtu. Ja kun huvi tuntu muuttuvan velvollisuudeks niin päätin irtaantua siitä. Samasta syystä meinasin lopettaa blogin maaliskuussa. :)

   Poista