22.11.2016

KOHTA KOLME

Kun mä julkaisin esikoisesta postauksen nimeltä Kohta kolme, osa teistä ajatteli sen sisältävän uutisia koskien kohta kolmea lasta. Me oltiin silloin kuitenkin vielä onnellisen tietämättömiä siitä, mitä joitain päiviä myöhemmin tehty testi tulisi näyttämään. Että jospa nyt otetaan alusta... Kohta (muttei ihan vielä) kolme.

24 kommenttia

 1. ompa ihanaa että blogisi jatkuu vauvablogina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo eiköhän tää nyt sit sellasena tuu jatkumaan!

   Poista
 2. Onnea! Meillä esikoinen oli tyytyväinen, keskimmäinen koliikkitapaus ja kolmas mitä tyytyväisin. :) toivotaan et teilläkin menee niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, vaikka esikoista tyytyväisempi on melkein mahdottomuus. :D Mut oon myös kuullu just, et kaks koliikkia samassa perheessä on aika harvinaista, vaikka niitäkin tiiän.

   Poista
 3. Oi <3 On kyllä ihana aina ollu seurailla sun blogia, ja nyt taas tämmösiä uutisia. Tässä tilanteessa vielä tosi kiva juttu, kun itselläni on laskettu aika kesäkuun puolivälin tienoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos ja onnea! :) Ei oo siis hirveesti eroa, kun meillä laskettu aika heti heinäkuun 2. päivä!

   Poista
  2. Ai teillä on jo ollut eka ultra :o Mulla on vasta ensi viikon maanantaina :D Itselläni siis ensimmäinen raskaus, ja vähän jännittää kaikki, varsinkin kun olen tosi nuori äidiksi. Mutta esimerkiksi sun blogia lukemalla oon saanu tosi paljon helpotusta :)
   -Sama anonyymi kuin aiemminkin ;)

   Poista
  3. Älä iästä huoli, nuoret pärjää oikeesti ihan yhtä hyvin! Ja joo, me päästiin ultraan heti kun oli vapaa aika. Ei tiedetty yhtään viikkoja niin oli hyvä selvittää mahdollisimman pian, onks niitä 4+ vai 9+. :D

   Poista
  4. Haha, kiitos tsempistä! :) Mietiskelin tässä että jotain kautta vois jossain vaiheessa jaella kokemuksia, kun kuitenkin aika samoilla viikoilla mennään :D Jos siis haluat random nuoren lukijan kanssa jutustella (+Ja jos siis uskaltaudun puhumaan nimellä) Itellä siis tällä hetkellä 11+3.

   Poista
  5. Joo tietty! Mulla viikkoja nyt 8+4. :)

   Poista
 4. Hui, toivottavasti ei tuu huonoa onnea kun näin ajoissa julistat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kerta oon kertonu heti varhaisultran jälkeen ja musta on vaan helpottavaa, jos keskenmenon sattuessa voi surra ihan näkyvästi eikä tarvii piilotella sitä surua sisällä. :)

   Poista
 5. Vautsi onnea!! Mulla juuson ikäinen poika ja toinen poitsu 3 kk. Kolmannesta haaveilen myös, mut en sillä et pitäis olla tyttö!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis mä oon näitten loka- ja marraskuisen jälkeen niin kauhuissani KESÄvauvasta! Tohon tyttöön liittyen siis, kun sekin hämmentäis. :D Meillähän kolmas ei ollu edes lainkaan toivottu, vaan lapsiluku oli jo täynnä..

   Poista
 6. Onnea! Joskus elämä yllättää. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea vielä tätäkin kautta! <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan rohkeesti kerrot raskaudesta tässä vaiheessa. Itse odotan toista lasta viikolla 15+4 ja vieläkään ei kukaan muu tiedä kuin lapsen isä ja minä. Mulla ensimmäinen raskaus oli vahinko, tätä vähän niinkun yritetty. Tulee vaan semmonen olo, että onks mulla lupaa tehdä enää lapsia kun ekakin oli vahinko. Aatteleeko joku et en tuu pärjäämään kahen kans... Vaikeaa. Ja vaikeaa olla salaa niin onnellinen tästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koen niin, et mun ois tosi paljon vaikeempi saada vertaistukea mihinkään, jos en kertois. Ja mahdollisen keskenmenon sattuessa pitäis surra "salassa" ilman suurta tukea. Mut tossa ajattelen ihan samoin, et pelkään olevani nyt suurennuslasin alla sen suhteen miten pärjätään tai toimitaan kahden kanssa, ja ajattelen ihmisten miettivän mikä kaaos saadaan aikaan kolmen kanssa. Luultavasti ne ajatukset on kuitenkin pelkästään mun omassa päässä.

   Poista
 9. Oi, onnea hurjasti! :)

  VastaaPoista