18.10.2016

TUUTILULLA - A LITTLE LOVELY COMPANY

Viime vuoden toukokuussa postailin silloisesta lastenhuoneesta, joka kuitenkin vaihdettiin loppuvuodesta päittäin meidän makuuhuoneen kanssa. Siinä samalla mä päätin kokeilla mustavalkoista sisustusta poikienkin huoneeseen ja tykästyin niin kovin, että kokeilu jäi pysyväksi ja ollaan sillä tiellä edelleen. Tykkään sisustuksessa erilaisista valoista, joita nyt muuton jälkeen löytyy muutamia ja ehkä yritän lämmittää Aleksia vielä yhdelle idealle. Uusin valoista on paljon somessakin esiintynyt ja Tuutilullan kautta saatu, ihana, A4-kokoinen, A Little Lovely Companyn Lightbox mustilla reunoilla.


Lightboxia on saatavilla sekä A4-, että A5-koossa ja sen mukana tulee 85 kappaletta eri kirjaimia sekä symboleita, joita voit liu'uttaa tauluun, taulusta ja takaisin just niin usein kuin tahdot muuttaa tekstiä. Tuutilullalla on myös myynnissä erillisiä lisäsettejä, kuten eri symboleita ja pastellinvärisiä kirjaimia. Valaisin on saatavilla mustilla, valkoisilla, pinkeillä ja mintuilla reunuksilla, ja se toimii paristoilla tai adapterijohdolla, joka myydään erikseen.


Mulle oli alusta asti selvää, että mä haluan tän nimenomaan poikien huoneeseen, mutta valaisimen saapuessa se todellakin oli niin nätti, että aloin vielä vähän empimään sen suhteen, mikä tän lopullinen paikka tulee olemaan. Lightboxin kun saa pöydälle, hyllylle tai halutessaan vaikka seinälle, eli sopii oikeastaan mihin huoneeseen tahansa. 

Kerroinko jo, että tää on ihana?


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Tuutilullan kanssa ja siinä esiintyvä tuote on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

2 kommenttia