4.9.2016

VÄHÄN VÄHÄSOKERISEMPI SYYSKUU

Silloin kun mä vielä join, ajattelin tipattoman tammikuun olevan niille, jotka joutui itselleen ja muille todistelemaan, ettei alkoholi ollut ongelma. Tällä hetkellä ajankohtainen juttu on sokeriton syyskuu ja mun ensimmäinen ajatus siitä oli hell no, en pysty, en edes yritä. Mähän oon siis todella koukussa sokeriin ja yläkerrassa asuvan Annin kanssa ollaan joitakin kertoja snäppäilty asiasta. Oikeastaan just mun ja Annin tän päivän snäppäily sai ensimmäistä kertaa miettimään sokeriton syyskuuta ihan tosissaan. Mulla kun niin ois todisteltavaa itselleni siinä asiassa. Päätä särkee, lapset huutaa ja ärsyttää, väsyttää, tarvitaan matkaeväitä, suklaapatukka himottaa kassajonossa ja se siirtäisi sopivasti nälkää vähän eteenpäin. On tylsää, tekee mieli syödä ja on ihan pakko kaivella kaappeja siinä toivossa, että sieltä löytyisi jotain pientä. Liian monta hyvää - ja turhaa - syytä syödä ihan mitä sattuu ja siksi mulle nyt kuitenkin iski halu haastaa mut "pitäkää vaan sokeritonta, mä syön teijänki puolesta" -kommentistani huolimatta.

Ihan täysin sokerittomaan mä en ala ensinnäkään siksi, etten halua vetää sokeria sadasta nollaan ja kärsiä järjettömästä päänsärystä sen takia, ja toiseksi, koska alkavalle viikolle on suunnitteilla mm. Emilian kutsut (ahh, mikä ihana tekosyy syödä ihan vaan vaikka kohteliaisuudesta!). Haluan silti nähdä sorrunko heti huomenna syömään avatun karkkipussin loppuun ja tyhjentämään pakastimen jäätelöstä. Enhän mä varmaan edes muista olla syömättä niitä, koska sinne pussille meneminen on niin luonnollista. Ehkä mun täytyy huomenna aloittaa sillä, että haen kaupasta pari purkkapussia kaappiin. Enkä ota siitä kassalta suklaapatukkaa. Välttämättä. Jospa tää ois vähän vähäsokerisempi syyskuu?

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/9/16 22:51

  No ihan sama täällä! "En pysty, en edes yritä" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha. :D Mä luulen, et viimeistään poikien päiväunien aikaan tää on unohtunu...

   Poista
 2. Oi, ihanaa, joku muukin pitää "ei ihan sokeritonta syyskuuta" :D Sokerin jättäminen kokonaan on kumminkin aika mielipuolista, ja johtaa pahimmillaan lokakuun sokeriövereihin. Siksi täälläkin yritetään pitää mässäily aisoissa tämän kuun, muutaman päivän harkitulla herkuttelulla höystettynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tääpä just! Siis mä oon niin varma, et jos oisin kokonaan ilman niin vetäisin ekana sortumispäivänä törkeet överit. :D Mut huh, kuin vaikeeta!

   Poista
 3. aaaa, ja PS; sulla on maailman ihanin banneri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mä oon just viime aikoina potenu hirveetä kriisiä ton kanssa ja koittanu keksii jotain muuta, mut kiva, jos se on hyvä. :D

   Poista