18.9.2016

TOINEN VÄHÄSOKERINEN VIIKKO

Päivä 8

Pojat herää tavallisesti 07:30 - 08 välillä, mutta herättiin poikkeuksellisesti jo 06:40. Halusin vain nukkua, väsyneenä teki mieli suklaata ja mielessä kävi teen juominen sillä tavallisella tavalla, eli neljällä teelusikallisella sokeria. Oli niin kylmäkin. Mä kuitenkin päätin, etten aio sortua heti ensimmäisenä päivänä, joten kuuman teen sijaan söin lämmintä puuroa ja suklaan korvasin päärynällä.

Päivä 9

Toisen raskauden jälkeen mun menkat on ollut niiin helvetilliset, ettei tosikaan. Okei, mulla oli myös järjettömän helppo synnytys (oikeastaan se ensimmäinenkin), mutta siis viimeisempään synnytykseen verrattuna kivut on synnytyskivut kertaa kymmenen. Kivut + päänsärky + kipeä kurkku + kuumeinen olo + 07:03 aloitettu päivä ja soppa oli valmis. Sorruin yhteen suklaapatukkaan. Anopin käärtorttukin houkutteli, mutta vältin sen täpärästi!

Päivä 10

Ei mitään sanottavaa. Ei tehnyt tiukkaakaan. Syöminen ei tainnut käydä edes mielessä koko päivänä.

Päivä 11

Koko päivänä ei taaskaan tehnyt mieli mitään, kunnes mä jäin kotiin siivoilemaan, kun Aleksi ja J lähti kauppaan. Tai ei mun vielä siinäkään vaiheessa tehnyt mieli, mutta kun Aleksi kotiutui Lidlin valkosuklaan kanssa. Niin, että muutaman palan ehkä söin.

Päivä 12

Hahhaha, päivä 5/7 ja 3/5 oon syönyt jotain! Okei, okei. Nää määräthän on ihan naurettavan pieniä siihen nähden, miten ennen söin. Nyt tää on oikeesti hallittua eikä jatkuvaa överöintiä aamusta iltaan. Mut eihän jätskistä edes voi kieltäytyä?

Päivä 13

Ihan peace of cake sanan toisessa merkityksessä. Pojat söi jätskiä, jota mä raapaisin ohimennen ehkä 1/3 osa teelusikallista. Ei oo tehnyt edes mieli mitään.

Päivä 14

Niin tein sen! Vältin sokerin, vaikka käytiin iskällä ja mun teki mieli kaivaa karkkikaappi ympäri. Meinasin vahinkosortua Coca Colaan ja huulet jo melkein koski siihen, kunnes muistin, etten juokaan. Tää siis oli täysin puhdas unohdus.

Oishan mulla edelleenkin voinut mennä paremmin, mutta kuten sanoin, määrät on ihan järjettömän paljon pienempiä ja siksi muidenkin mielestä tää menee hyvin. Kyseessä oli kuitenkin vain vähäsokerisempi, ei kokonaan sokeriton. Ja syyskuuhan jatkuu...

2 kommenttia

  1. Hyvä sinä! :) Munkin varmaan pitäis irrottautua sokerista... Äsken kauhistutti, kun kävin vaa'alla ja lukema näytti 12,1kg enemmän kuin ekassa neuvolassa... Tänään on vasta 32+0, joten apua, miten sitä painoa vielä ehtii nousta! Pieni skarppaus ruokavalion kanssa ei tekis varmastikaan pahaa... Joka päivä tulee herkuteltua jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi joka päivä syöminen jäi kans raskausajasta päälle! Mut älä kiloista oo huolissas. :) Mulle tuli ekasta +17kg ja tokasta +12kg, mut painan tällä hetkellä muutaman kilon vähemmän mitä ennen raskauksia! Enkä siis oo tehny sen eteen yhtään mitään. :D

      Poista