25.9.2016

KOLMAS VÄHÄSOKERINEN VIIKKO

Päivä 15

Kolmas viikko käynnistyy ja aiempien sortumisien jälkeen päätin koittaa miten käy, jos aion syödä herkkuja pelkästään kyläillessä. Tuntuu, että ensimmäiset pari viikkoa (täällä ensimmäinen viikko ja täällä toinen) vähäsokerista piti ajatella ihan koko ajan, mutta kolmas oli heti helpompi. Tai sitten se on vaan tää ensimmäinen päivä, joka ei tunnu miltään..

Päivä 16

Nythän tää on jo niin helppoa, että kirjoittaminen menee tylsäksi.

Päivä 17

No joo... Jottei nyt ihan liian helpoksi menisi niin mä kyllä söin tänään Aleksilta yhden kaurakeksin, jonka välissä oli suklaata. Tää suklaa on ihan selkeesti mulle se vaikein juttu! Samoin hiilihapolliset juomat, joita oon tottunut juomaan oikeastaan päivittäin.

Päivä 18

Jep. Ei mitään.

Päivä 19

Perjantain kunniaksi mun oli pakko ostaa Cittarin alennuksesta irtokarkkeja, vaikkei oikeesti edes tehny mitenkään hirveesti mieli. Söin ehkä kahdeksan karkkia ja totesin, ettei ne edes ollu niin hyviä.

Päivä 20

Ei ehkä kovin vaikee arvata, että tuli syötyä ne eiliset karkit tänään pois?

Päivä 21

Oltiin iskällä ja muitten juodessa kahvia syötiin jätskiä.

Mä luulen, etten lähde enää ensi viikon juttuja listaamaan, mutta sen sijaan koitan jossain vaiheessa kirjoittaa yleisesti, miten nää kuluneet 21 päivää musta meni. Onko täällä muut ollu sokerittomalla tai vähäsokerisella? Miten on mennyt?

2 kommenttia

  1. mä oon ollu sokerittomalla, tai oikeastaan herkuttomalla syyskuulla. yken kerran oon syönyt kaverin kihlajaisis sokerisia syömisiä (tosi vähän kylläkin), juonut lasin limsaa ja kaks kertaa kaakota. muuten en oo syöny mitään hyvää ja sit oon vältellyt jugurtteja, mehuja yms missä on sokeria paljon. :) oon yllättynyt miten kivuliaasti kaikki on mennyt, eikä oo ollu yhtään erilainen olo kuin mitä ennenkään :D ootin jotain suurta muutosta mutta olo ei oo yhtään sen huonompi tai parempi kun ennemmin kun söin useemman kerran viikos kaikkia hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, toi ois kauhee, jos ei tuntuis miltään! Ois liian helppo jatkaa övereitä. :D Mut hyvin oot hei pärjänny!

      Poista