7.9.2016

ESIUHMAN UUSINNAN LÄMMITTELYKIERROS

Mä oon niin monesti sanonut, ettei tää meidän Mr. Uhma ois läheskään näin hirveetä, jos voisin huokaista, että tästä kun selvitään niin se on ohi. Ehei. Leikkiin ryhdyttiin onnellisen tietämättöminä siitä, mitä se uhma joskus tulee olemaan. Kertaa kaksi. Tempperamenttia ei täältä puutu ja musta tuntuu toisinaan jo nyt, että perheen pienimmällä on isoveljeäänkin kovempi pää. Esiuhman uusinnan lämmittelykierros saattaa olla jo täällä.

"Ei. E ei syö autoa." Meni hetki ja lopulta E väänsi alahuulensa niin väärinpäin kun voi pieni ihminen vääntää, painoi päänsä lattiaan ja aloitti lohduttoman itkun loukkaantuneena. Yhtenä iltana me siivottiin legoja laatikkoon samalla kun E koitti tyhjentää tätä ja tuttuun tapaan kielsin kertoen, että nyt siivotaan. Vastaukseksi sain vain sen tutun ja loukkaantuneen pään painamisen maahan, mutta mun yllätykseksi itkun sijaan E nousikin ylös ja alkoi viskomaan palikoita kaksin käsin pois laatikosta. Tänään E puri J:tä, koska J istui poikien nojatuolissa (luojan kiitos kolmen viikon päästä muutetaan ja niitä tuoleja mahtuu kaksi) ja itkupotkuraivarit saatiin aikaan, koska sohvalla ei saa seistä.

Hetken aikaa mietin, että onkohan tää tyyppi oikeesti vasta 10 kuukautta.... Tänään on se huominen, jota eilen pelkäsin ja niin edelleen, viitaten siis siihen, että kauhulla oon odottanut hetkiä, jolloin yksien seinien sisältä löytyy kaksi uhmaa ja uhkaavasti ne iät nyt tuntuu lähestyvän.

Toisaalta... Onhan ne aika söpöjä, kun niin tosissaan suuttuu ja loukkaantuu millon mistäkin. Uhma ja tosi uhma.

4 kommenttia

 1. Anonyymi8/9/16 13:09

  mikä ihana:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä, kunnes alkaa ihan tosissaan koettelee hermoja..... :D

   Poista
 2. Meillä on 1v tyttö joka suuttuu joka kerta kun kielletään! Kierii lattioilla itkien ja kokeilee onneaan seisomalla syöttötuolissa. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii. :D Onneks meillä ei oo vielä keksitty syöttötuolista nousemista!

   Poista