22.8.2016

WE'RE ALL MAD HERE

Haters gonna hate, kun mä tällä kertaa leimasin ihooni Disneystä tutun Cheshire Catin, eli Liisa Ihmemaan Irvikissan. Tatuoinnit jo ihan yleensäkin jakaa suuria mielipiteitä puhumattakaan näistä yksittäisistä. Mun siis piti ottaa tassutatuointi jo neljä vuotta sitten Janesta. Loppuvuodesta 2012 idea oli muuttunut sen verran, etten ota mitä tahansa tassutatuointia vaan tavalla tai toisella nimenomaan Janen tassut. No juttu jäi pelkäksi ajatukseksi, kun maaliskuussa 2013 saatiin tietää vatsaa kasvattavasta J:stä. Viime talven aikana mä selailin Instagramin tatuointeja, törmäsin hashtagiin #AliceInWonderlandTattoo ja kaboooom - se oli siinä, sen mä tahdoin! Tassut iholla on kuitenkin niiiiin yleisiä, että niitä tulee jatkuvasti vastaan, eikä mun tarvinnut miettiä kahdesti, kun idea tästä tupsahti päähän. Irvikissa ja Jane. Ei epäilystäkään. We're all mad here (vaikka tekstiä en tatuoinutkaan), tiedättehän... Samalla kertaa pari vuotta sitten otettuun joutseneen tehtiin pieni muokkaus ja toinen poikanen. Nyt mä ootan taas ihan yhtä malttamattomana seuraavaa kertaa, jotta saadaan uusi kuva (ja toivottavasti taas varattua aika...).

4 kommenttia