4.8.2016

ILO IRTI NYT

Mä olin jo lapsena sellanen tyyppi, joka tykkäs pelailla. Näpytin enon Nintendoa, skeittailin Hugon kanssa vanhalla tietokoneella, kävin läpi kaikki mahdolliset pelit funnygames piste änäl -sivustolla ja olin maailman onnellisin, kun yhtenä jouluna kuljin ympäri kämppää seuraten narua, joka johdatti mua lahjojen luo ja jonka päässä oli se kaikkein paras lahja, Playstation 2. Nykyään jo antiikkinen vehje, joka meiltä löytyy silti yhä, koska mä en todellakaan oo valmis siihen ajatukseen, etten enää pelaiskaan Dog's lifen Merkitse reviirisi pissillä -peliä (tää ei oo ollu hauska läppä, sellanen on oikeesti) tai hyppis Monsterit OY:n Masina ja Tarena paikasta toiseen Säikkysaarella. En varsinkaan, kun Monsterit OY:n läpi pääseminen vaati kymmenen vuotta ja ykskin Hugo oottelee edelleen samaa.

Nintendo jäi, PC/CRT jäi ja Pleikkarikin jäi lopullisesti vuonna 2013, kun sattu tulee yks pieni, vähän enemmän aikaa ja huomiota vievä juttu. Silti oon ehtiny hakkaamaan luurilla Temple Runit ja vetämään satoja kenttiä Candy Crushia. Jewels, Angry Birds, Hugo, Ice Cream Jump, Bubble Shooter, Yatzy, Logo Quiz, Unicorn Attack, Word Base, Trivial Crack ja mitä näitä nyt on. Niin, ja se Pokémon GO, josta mulla oli WTF LOL, sängyssäni on taskumonsteri -postauksen aikaan huikeet pari vuorokautta kokemusta - mutta kuinkas sitten kävikään?

Pokémon GO on ollu käytössä nyt 2,5 viikkoa ja pelin jogger-mittari näyttää 83,4 kilometriä. 83,4 käveltyä kilsaa, joista 90 prosenttia ois jääny kokonaan kulkematta ja loput 10% menty autolla, jos puhelimessa ei ois P-GO:ta. Tää on tuonu siis hyötyliikuntaa, koska kauppareissut menee helposti kävellen välillä jopa vähän ekstraa, jotta munat kuoriutuu ennen kotiin menoa. Ollaan kierretty jokirantaa muutama kerta uusien Pokémonien toivossa ja Kansainvälisten suurmarkkinoiden aikaan ehdin näkemään hetken aikaa ihanaa Elsaa ja tyttöjä, vaikka mua jännitti niin paljon, etten enää ees muista tilanteesta hirveesti, hahah. Lisäks mä oon viestitelly kaheksan vuoden ajan välillä enemmän ja välillä vähemmän tutulle, Vilille, jonka kanssa ei kuitenkaan tullu juteltua varmaan koskaan IRL, koska teinivuosina olin aina joko A) liian ujo tai B) liian kännissä. 1,5 viikkoa sit nähtiin ja juteltiin ekaa kertaa kunnolla ja vaikka olin ehottomasti edelleen A) liian ujo, niin hitto sentään mä pystyin siihen (mitä nyt hengityksen tasaantumiseen meni puoltoista tuntia ja kädet tuntu siltä, että olin pessy ne mehulla, koska tuskahiki) ja lopulta oli niin kivaa, että kolmen tunnin jatkuvan kävelyn ansiosta pohkeet huusi hoosiannaa seuraavat kolme päivää. Nyt ollaan alkuviikolle suunniteltu jo uutta Pokéjahtia, jos ilman sen sallii.

Että eipä muuta! Oon vaan taas viime päiviä lukenu niin paljon huonoo tästä, että oli pakko päästä sanomaan vielä jotain hyvää. Enemmän ulkoilua, hirveesti lisää hyötyliikuntaa, taaperon energian tappamista potkupyöräillen (oli pakko googlettaa taaperon ikä, koska J ei enää tunnu taaperolta ja vitsi, ihan just ei ookka!), uutta yhessä tekemistä ja uusia kavereita. Mä en kylläkään aio rämpii nollakelillä missään loskapaskassa olemattomien taskumonsterien perässä, eli täytyy ottaa tästä kaikki ilo irti niinku nyt. Lataa ja koukutu. Been there, done that. Kylmät ilmat, älkää saapuko tänä vuonna!

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/8/16 22:00

  Ei tavallaan tähän liity mutta katselin jo instassa ensimmäistä kuvaa kun näytit niin pikkuiselta, pienemmältä kuin aiemmin. Muistathan nykyään syödä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, muistan! Raskauskilot vaan lähteny ja täysimetyksen loppumisen jälkeen on voinu syödä nälkään eikä täyttääkseen tissejä ni vaikuttanu varmaan kans. :)

   Poista
 2. Anonyymi4/8/16 22:08

  Mullakin oli joskus dog's life ��❤️ Oli ihan huippu! Vieläköhän sen sais jostaki ostettua ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'a! Mua on aina ärsyttäny, etten ikinä pääse niit talvisista kentistä eteenpäin. :D

   Poista
 3. Anonyymi5/8/16 08:42

  Koska kirjoitat taas lapsista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Eemistä seuraavaks neuvolakuulumiset ja 10kk-postauksen, Juusosta en tiiä, kunnei se täällä hirveesti enää esiinny. :)

   Poista