17.7.2016

WTF LOL, SÄNGYSSÄNI ON TASKUMONSTERI

Puhelin kädessä juoksemista olemattomien Pokémonien perässä? Ou-hell-no. Eiku ootas! Siinähän ois just eikä melkein sopiva motivaatio ulkoiluun, kun pennut on saatu pehkuihin. Ja niin mä muiden tavoin latasin Pokémon GO -pelin tuskallisen odottelun jälkeen, koska olin liian laiska (ja ehkä vähän kielitaidoton?) lataamaan sitä muilla keinoin virallista julkaisua aiemmin. 

Esimakua sain, kun rämmin melkein tunnin ympäriinsä etsien näitä taskumonstereja - todellakin siis rämmin. Pelistä kun mulla ei oikeesti ollut pienintäkään hajua, vaan päätin tutustua siihen pelaamalla. Ensin juoksin paikasta toiseen, kunnen tiennyt mitä tehdä. Otin kolme askelta vasemmalle, otin kolme askelta oikeelle, käännyin 180 astetta ja otin kaksi askelta eteenpäin. Kiersin pusikot ja puut. Konttailin kuusen alla naapuritalon pihalla toivoen samalla, ettei kukaan satu vilkaisemaan alas parvekkeelta ja koitin turhautumiseen asti löytää Pokémoneja ilman päämäärää. Pokémon, Pokémon everywhere. Yritys oli hyvä kymppi ja ajatuskin ihan oikee, mutta koko appsi kuulemma lagii niin paljon, ettei niitä vaan pystynyt ottamaan.

Tänään käytin päiväuniajan hyödyksi ja lähdin Poké-metsälle ja siis täähän on oikeesti niiiiin huikee! Silmät kiiluen ja tsydeemi huurussa juoksin hirviöitteni perässä vilkuillen samalla ympärille ja ikkunoihin miettien, et mitenhän moni mahtoi pitää mua ihan hulluna. Ikean ja muitten kauppojen edustatkin oli täynnä Pokéja, mutta niihin en sentään siinä ruuhkassa kehdannu yksin mennä.

Wtf lol sängyssäni on taskumonsteri! Ja kissan kiipeilypuussa! Rantakunto 2017 - täältä tullaan! Mut miten on, ymmärätkö habitusta vai onks nää niin ala-astelaisten juttuja?


Alkuperäine  kuva: Buzzfeed.com

6 kommenttia

 1. todellaki nappaa mit tylsää yksi ku kaverit ei innostu :/ xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Aleksi valitti alkuun, et on "kakaroitten peli", mut kummasti kesti tänään 5min matka kauppaan lähemmäs 30min. :D Ja kaveritki pelaa.

   Poista
 2. Toi pokemon go on kyllä ihan mahtava! Saapahan ihmiset lenkille :D

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! T. 17 kilon tuplarattaat, 8 kilon E, 13 kilon J ja 6 kilometriä. :D

   Poista
 3. Haha, mahtava postaus! :D Pokemon Go:n hyvä puoli on tosiaan se, että se saa pyllyt liikkeelle. Mä en ole sitä ladannut, enkä lataakaan. Mulle riittää, että avomies pistää mut pelaamaan sitä matkapahoinvoinnin uhalla hänen itse ajaessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Mä oon tällä hetkellä kulkenu sovellus päällä 60km ja siitä 90% sellasta, etten ois ees liikkunu ilman tota peliä! Lisäks oon viestitelly yhden tutun kanssa 8 vuotta enemmän tai vähemmän, mut ei olla koskaan juteltu livenä, vaikka ollaan käyty samaa kouluaki. Nyt viikko sit nähtiin tän pelin ansiosta ja ootetaan jo, et päästään uudestaan Pokéhuntille yhdes. :)

   Poista