12.6.2016

MINULLA ON KEIKKAFIILIS

Mä oon ollu kohta viis vuotta selvin päin, mikä meinaa sitä, etten juonut ennen plussatestiäkään 2,5 vuoteen. Lapset ei siis oo muuttanut elämää sillä saralla eikä mun oo tehnyt yhtään mieli pämppäämään, kuten nykyään on ilmeisesti tapana sanoa. Ei terrasia, ei jokilaivoja, ei baareja. Se mitä kaipaan on keikat. Minulla on keikkafiilis, hei ota minut kiinni tai... Eiku. Viimeisimmät keikat on vuoden 2013 Ruisrock ja vuoden 2014 Reckless Loven keikka. Pitkin näitä vuosia oon vähän toivonut jotain suht rauhallista ulkoilmakeikkaa vaikkapa Loimaan Sillanalusrockia, johon lapsetkin ois olleet tervetulleita, muttei sellaista oo sattunut tulemaan. Keikkafiilis kasvoi pari viikkoa sitten, kun Reckless Love oli täällä Turussa ja vaikka E pärjää osan öistä niin, että ehtisin keikalle ja kotiin syöttämään, ei musta olis vielä lähtemään. Nyt Saaristo Openin ja South Parkin aikaan haaveilen keikoista ehkä vielä vähän enemmän. Se tunne lippuja tilatessa. Se tunne iltaa odotellessa. Se tunne lavan edessä. Se tunne, kun alkaa yks niistä viidestäkymmenestä lempibiisistä. J:stä mä osaan jo irrottautua ainakin, jos hoitajana on mun oma äiti ja ehkä ens kesänä E:nkin kanssa on helpompaa, kun meillä kuitenkin on niin paljon turvallisia ja välittäviä aikuisia lähellä. Riiviöistä pienempi on kaikesta huolimatta nyt niiiiin pieni ja vielä tulee nekin illat ja yöt, kun se ei kaipaa mua vierelleen, että ehkä mä sillon! Kuuluuko festarit tai keikat teidän kesään?

2 kommenttia

  1. Kyl aina yhdet festarit käydään läpi kesäisin! :) Yleensä sellasia, mitkä on Helsingissä, mut joskus (esim. tänä kesänä) reissataan mahdollisuuksien mukaan vähän pidemmällekin :) Keikoilla tulee käytyä kyl harvemmin kuin ennen, mutta kuitenkin 2-3 kertaa vuodessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä oot kyl just sellasen keikkatyypin olonen. :D

      Poista