9.6.2016

KISSAOBSESSIO

Mä voisin alkuun jauhaa ummet ja lammet Paska-Janesta ja siitä, miten erityinen kissa tää on, muttei ketään kuitenkaan kiinnosta eikä mua varsinaisesti kiinnosta selittää siitä. Kissaobsessio on pitkään ollu siinä pisteessä, etten mä oo yhtään varma kumpi omistaa ja kenet, ja kummasti porukka alkaa lähettelemään Snapchatissa kuvia, kun filtterinä sattuu olemaan crazy cat lady viiden kissan kanssa. Se siis kertoo musta ilmeisesti jotain.

Me käytiin edellispäivänä kirppiksellä, jossa myydään tavaraa myös uutena ja heti ensimmäisellä paikalla silmiin pisti pieni laukku, joka ulkonäöllään oikein kutsui mua. Esimerkiksi kauppaan ei koskaan raahata vaihtovaatteita tai muuta mukana, ja tällöin mulla jää mm. henkkarit kotiin ja avainten olinpaikasta ei kotiin päästessä oo enää tietoa. Niin, että tää oli ihan just täydellisen kokoinen avaimille, kukkarolle, aurinkolaseille ja puhelimelle. Ensin Aleksi heitti pyynnön, etten käyttäisi tätä sen ollessa paikalla, mutta vuorokauden jälkeen se vaan virnuilee tyhmänä, kun tehdään lähtöä jonnekin.

Ei todellakaan kaikkien mieleen, mut niin mun tyylinen! Ja vitsi en malta odottaa, että tasan kahden kuukauden päästä mä oon onnellinen, uuden tatuoinnin omistaja, ja se kun taas yllättäen liittyy tähän. Padapappapaaa.


6 kommenttia

 1. Ihana kissulaukku *_* <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/6/16 21:54

  mitä siu kädes lukkee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranteen suunnassa Hakuna ja toisessa Matata. Tossa pidemmässä Oo siellä jossain mun. :)

   Poista
 3. Eikä miten ihana laukku! :D

  VastaaPoista