18.4.2016

YKSI PETITE CHÉRIE, KIITOS

Kun me vuonna 2013 ostettiin hoitolaukku, ei kummallakaan tainnut olla muita vaatimuksia kuin musta väri. Kyseinen laukku on hoitanut kyllä hommansa aina näihin viikkoihin asti, muttei sitä ole enää aikoihin saanut roikkumaan rattaisiin ja läpän napitkin on menneet rikki. Lisäksi mua on kahden lapsen kanssa alkanut ärsyttämään, että kannan helposti mukana sekä lasten tavaroita että omiani, eli yhteensä kolmea eri kassia, reppua ja pussukkaa. Siitä syystä aloin jossain vaiheessa kaipaamaan hoitolaukkua, joka ei olisi pelkästään lapsille vaan sopisi myös äidille ja näin ollen saattaisin pärjätä parhaimmillaan vain yhdellä laukulla, joka sisältäisi tarkkaan harkitut jutut ilman ulkonäöllistä mutsimoodia.

Ketään tuskin yllättää, jos sanon, etten koliikin aikana jaksanut evääni liikauttaa asian suhteen, vaikka mieli teki, joten oon sitten hampaat irvessä kulkenut kädet täynnä. Jokunen viikko sitten Jollyroom oli muhun yhteydessä, selailin mulle meilitse lähetettyä listaa etsien kiinnostavia tuotteita ja törmäsin Petite Chérie hoitolaukkuun, joka täytti kriteerit: iso, musta ja everyday bag, joka sopisi käyttöön silloinkin, kun mä en ole liikkeellä lasten kanssa. Näitä löytyisi eri väreissä ja kuoseissa, mutta kuinka ollakaan, kun mä valitsin taas sen kokomustan tässäkin asiassa.


Vaikka tiesin laukun olevan suuri, oli se silti vielä tilavampi mitä luulin (leveys 45, korkeus 36). Laukun sisältä löytyy yksi vetoketjullinen tasku sekä kolme muuta taskua, joista kahteen mahtui kaikki mun tavarani siitä huolimatta, ettei edellinen laukku mennyt edes kiinni asti. Ette usko, miten ihana tunne, kun saa vetää vetoketjun kiinni ilman pelkoa sen hajoamisesta! Loistavien taskujen lisäksi laukkua on mukava kantaa, sillä sen saa rattaiden tai vaunujen työntöaisaan, olalle sekä säädettävällä hihnalla selkään. Meidän aiempi hoitolaukku oli niin ruma, että tungin sen aina väkisin jo valmiiksi ahtaaseen koriin, joten nyt on paljon mukavampi, kun ei tarvitse aina miettiä onko takkien säilytystä varten kolikoita taskussa vaan ne mahtuu shoppailureissun ajaksi sinne koriin ja mä voin tyytyväisenä kulkea Petite Chérie olalla.

Siitä huolimatta, että tavarat on mahdollisuus mahduttaa yhteen laukkuun, meillä löytyy aina ihan järjettömät määrät tavaraa, kun lähdetään jonnekin. Löytyy hoitolaukkua, reppua, ulkovaatepussia, laukkua läppärille, J:n Late Lampaan hoitolaukkua ja istuinta, palautettavia astioita pussissa ja mahdollisesti roskapusseja. Oven painuessa kiinni kaikilla on siis kädet täynnä tavaraa ja jotain on aina pakko laskea maahan, kun aletaan täyttämään autoa, sillä mä en esimerkiksi koskaan päästä parkkipaikalla irti J:stä, jos joku muu asia vaatii huomiota. Saatan olla vähän ylisuojeleva, mutta se hetki on niin pieni, kun toinen onkin jo autojen seassa ja pihaan ajaa joku, joka ei osaa olettaa vaahtosammuttimen yllättävää ilmestymistä. Tavallisesti mä en suostu kamojani laskemaan maahan, mutta Petite Chériessä ei ole sitä ongelmaa, sillä alaosa on eri materiaalia kuin muu laukku ja näin ollen myös helpompi puhdistettava kuin mitä kangas olisi.


Meillähän on ollut joulukuusta asti käytössä myös samaa merkkiä oleva untuvapussi Jollyroomilta. Pussin takia odotukset tätäkin kohtaan oli aika korkealla, mutta niin ne vaan täyttyi ja mä oon kyllä täysin Petite Chérie -fani, sillä oon ollut niin tyytyväinen kumpaankin tuotteeseen! Löytyykö teiltä jotain kyseiseltä merkiltä?

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa ja siinä esiintyvä tuote on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.


4 kommenttia

 1. vautsi:) kelpais tännekkin! ja ootpas pieni kahdenkin lapsen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö. :D Mut laukku tosiaan on niin jees!

   Poista
 2. Meillä on saman merkin se mustavalkoraidallinen hoitolaukku. Ois varmaan pitänyt ottaa toi musta, ihana. Ehkä mä tilaan sen omaksi laukuksi... 😅

  VastaaPoista