21.3.2016

VIISI KUUKAUTTA, 6,5 KILOA & 64,4 SENTTIÄ RAKKAUTTA


No niitä neuvolakuulumisia, vaikkei siellä tosin tapahtunut mitään ihmeellistä. E höpötti ja nauratti terkkaa ja opiskelijaa, näytti taitojaan ja loukkaantui mittauksista, kuten aina. Poika sai toisen Rotan, mutta pistettävät jätettiin seuraavaan kertaan, kun kolmenkuun rokotuksiakin siirrettiin kuukaudella. Painoa oli taas 500 gramman minimin sijaan tullut 310 grammaa, muttei kiinteille edelleenkään ole hirvittävää tarvetta, kun E kuitenkin syö minkä jaksaa ja aloittaa viimeistään kuukauden päästä ne kiinteät. Korttiin tuli teksti "Iloinen ja ilmeikäs poika! Iho siisti, hampaita ei ole vielä tullut. Painoa tullut hiukan niukemmin, 310g/kk. Ollut rintamaidolla, pikkuhiljaa nyt kiinteiden aloitus. Sai Rota-rokotteen." ja mitat olivat..

5 kuukautta (4 kuukautta).
6 500 grammaa (6 190 grammaa).
64,4 senttiä (62,3 senttiä).
41,1 senttiä (42,2 senttiä).

Seuraava neuvola meillä onkin ryhmäneuvola, joka Turussa on ilmeisesti tapana ainakin kuuden kuukauden kohdalla. Siis sikäli, että me selvitään sinne yhdeksäksi, mistä mä en oo lainkaan varma. Että sellasta sillon! Onko teillä kokemusta ryhmäneuvoloista?


4 kommenttia

 1. Meillä oli ryhmäneuvola n. kuukausi sitten ja vain positiivista sanottavaa :) Meillä oli osunut todella mukavia muita äitejä sinne mukaan. siellä vauvat saivat touhuilla lattialla, terkat höpisi ja sitten keskustelimme kaikki yhdessä. Ja lopuksi sitten vielä henk.koht jokaiselta mitat + muut höpinät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti täälläkin jäis hyvä fiilis siitä! Mä tosin oon ihan varma, et Eemi on vauvoista ainoo, joka huutaa koko sen ajan. :D

   Poista
 2. Siinä ryhmäneuvolassa on aika suuressa osassa minkä tyylisiä äitejä saapuu paikalle ja minkämoiset vetäjät. Meille sattui niin, että kaikki oli vähän hiljaisemman ja ujomman oloisia joten eipä siitä oikein kunnon keskustelua saatu aikaiseksi ja näin koko reissusta ei jääny mitää käteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä nähdä millanen porukka meistä tulee. :)

   Poista