IMETYSKORUT BY PINJA

Joko te ootte törmänneet somessa pyöriviin imetyskoruihin? Mä muistan nähneeni tällaisen ekaa kertaa joskus loppuvuodesta, mutten tutustunut systeemiin sen tarkemmin ennen kuin ByPinja otti yhteyttä ja kysyi, tahtoisinko lähteä yhteistyöhön. Sain valita meille yhden imetyskorun kaikista ihanista väreistä ja pienen mietinnän jälkeen päädyin ihan vain mustaan ja valkoiseen, mikä tuskin yllättää ketään. Imetyskorun tarkoitus on antaa pienille sormille muuta tekemistä kuin äidin nipistelyä imetyksen aikana ja se sopii myös viihdykkeeksi ja leluksi kantorepussa, -liinassa tai sylissä ollessa. 

Alunperin mietin mukaan lähtöä, sillä korun materiaalit, koko, tarve ja toimivuus mietitytti, mutta mietinnät osottautuivat lopulta turhiksi. Imetyskoru on kivankokoinen ja sen nauha on materiaalia, joka ei kulu helposti, vaikka joutuisi vauvan suuhun. Meillä tehdään ilmeisesti ensimmäistä hammasta, mutta koru on valmistettu turvallisesta bpa-vapaasta, elintarvikelpoisesta silikonista, joten vauvan voi antaa hyvillä mielin käyttää korua kutiseviin ikeniin. Koru on turvallinen myös, koska nauhassa on lukko, joka aukeaa liian kovalla riuhtaisulla tai roikkumisella.


Meillä vauva on kovin rakastunut tähän ihan vain makoillessaan lattialla, kun mä roikutan korua pojan yllä. Pienet ikenet koittaa jauhaa helmiä ja vauva naureskelee omalle touhulleen. Poika ei vielä tarkoituksellisesti kurota asioita tai esineitä kohti, mutta nappaa kyllä kiinni, jos käteen sattuu osumaan joku ja imettäessä imetyskoru löytyykin usein nyrkistä. Uskon korulla olevan vielä vähän enemmän käyttöä, kunhan poika kasvaa kuukauden tai pari.

Jos teitä kiinnostaa ByPinja imetyskoru itselle tai vaikka lahjaksi niin kannattaa siirtyä Instagramin puolelle, sillä saan arpoa myös teille yhden tällaisen ja arvonnan osallistumisohjeet löytyy sieltä ihan just! Jos arpaonni ei suosi, pääset ostamaan imetyskoruja muun muassa ByPinjan uudessa Facebook-kaupassa.


*Postaus on toteutettu yhteistyössä ByPinjan kanssa ja siinä esiintyvä tuote on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

8 kommenttia

 1. mikä sun insta on? =)

  VastaaPoista
 2. MITKÄ HIUKSET!!!! :D Ostoslistalle menee jos ei voittoa näy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi takatukka alkaa olee jo niin kamala, et leikkauttaisin varmaan pois, ellen pelkäis koko fledan tippuvan seuraavan parin kuukauden aikana. :D

   Poista
 3. Tommonen ois ollu ihana! :) meillä imetys loppui pari viikkoa sitten. Taavi oli kyllä sellainen räpeltäjä et toi ois ollu just hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii. :D Mut ihana kuulla, et imetit näin pitkään (sydänsilmäemoji)!

   Poista
 4. On kyllä ostoslistalla, noi on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä vähän yllätyin, et tää on sellanen, jota voisin käyttää imetyksen jälkeenkin. :)

   Poista