LOVE TO DREAM - KOHTI PAREMPIA UNIA

*Postauksessa esiintyvä tuote on saatu blogin kautta lahjaksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

Instagramissa jo aiemmin tällä viikolla mainitsinkin, miten kiitollinen oon siitä, että blogin myötä oon saanut tutustua enemmän tai vähemmän teihin. Uusien ihmisten lisäksi oon saanut tehdä kivoja ja hyödyllisiä yhteistöitä, ja vaikkei tää sellainen ookaan niin mun on ihan pakko kertoa teille yhdestä jutusta. 

Sain viime viikolla Ja pahimpia on illat -postauksen jälkeen sähköpostia seuraajalta ja tämä kertoi edustavansa Baba Express yritystä ja verkkokauppaa, joka maahantuo Love to Dream kapalopusseja. Luettuaan kyseisen postauksen ihana Heidi tahtoi yrittää auttaa ja tarjosi meille kapalopussia veloituksetta ilman, että olisin velvollinen sanomaan sanaa asiaan liittyen. Vauva oli toisinaan rauhoittunut peittomyttykapaloon, mutta huonolla peitolla ja mun ei-niin-hyvällä osaamisella tää sai riuhdottua aina vähintään toisen käden vapaaksi, joten päätin antaa lähinnä pakkopaitaa muistuttavalle pussukalle mahdollisuuden.


Ja tiedättekö, se auttaa! Vauva on nukkunut nyt neljä yötä pussissa ja se todella auttaa. Yllätyin siitä, että pakkopaitaisuuden sijaan pussi on hirvittävän joustava ja pituutensa ansiosta jaloille jää runsaasti tilaa potkia. Tavallisesti pieni yrittää iltaisin syödä, mutta syöminen on masuvaivoja, nipistelyä, huitomista ja itsensä ylemmäs potkimista ponnistaen mun reisistä. Syömisen jälkeen onkin alkanut tunteja ja tunteja kestävä, korvia raastava ja sydäntä repivä huuto.

Heti ensimmäisenä iltana yllätyin siitä, että bebe söi ilman pienintäkään sähellystä, mutta vielä hullumpaa oli, että siihen se jäi. Ilman huutoa, ilman syliä. Eilinen olikin taas poikkeus, muttei läheskään yhtä paha, mitä oikeat koliikki-illat. Syy saattaa sitä paitsi olla tiistaina saadun Rotateq-rokotteen tai ainakin luulen sivuoireiden olevan täällä. Mukavan pussin ja luonnollisen asennon ansiosta vauva on kuitenkin nukkunut yönsä rauhallisesti, ja jokainen 8 - 16 tunnin yö on mennyt yhdellä - kolmella syötöllä. Kop, kopkopkop, kop. Kesti tää sitten nää neljä yötä tai seuraavan neljän viikon yöt niin tällä hetkellä ainakin liputan pussin puolesta, joten vielä kerran iso kiitos!

8 kommenttia

 1. Moikka! Ite myöskin liputan tän puolesta, auttoi meillä 2-3 kuisena. Pussi jäi meillä pois n3kk kun neiti halusi ennen nukahtamista häseltää ja Swaddle ilmeisesti rajoitti liikaa :D Mut todellakin pienellä vauvalla tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Meillä kans innostuessa huitoo hurjana, mut muuten on kyl haitaks, kun estää rauhallisen syömisen ja nukkumisen. :/

   Poista
 2. ei mikä huima tukka!!!! :D en koskaan oo nähnyt vauvalla tollasta :D

  VastaaPoista
 3. Oon lukenu sun blogia jonkin verran. Sulla siis on tuo lnsta? Olisi kiva seurata sua myös siellä

  VastaaPoista
 4. Ihana unipussi ja tuo tukka =DDD olen rakastunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee. :D Mä luulen, ettei siihen voi olla rakastumatta!

   Poista