10.12.2015

LÄMPÖÄ PETITE CHÉRIELTÄ

Vaikkei syntymäkuulla olekaan väliä, mä oon ollut alusta asti iloinen siitä, että meillä pojat on syntyneet niin samoihin aikoihin. Pärjätään yksillä synttäreillä vuodessa ja mikä parasta, J:n vanhat talvi- ja kesävaatteet on E:lle sopivia juuri oikeaan aikaan vuodesta. Vuoden loppupuolella syntyneille skideille on ollut aika kätevä hankkia jonkilainen pussi vaunuihin, jotta pientä ei tarvitse pakata ihan niin hirvittävän paljoa ulkoillessa. J:n aikana mun ei tarvinnut vaivata päätäni tällä, sillä J sai joululahjaksi äitiyspakkauksessa tulevan pussin tyylisen makuupussin, jota myös E käytti tämän syksyn aikana. J:n pussin tahdon kuitenkin säästää tälle itselle, joten tarkoituksena oli hankkia E:lle ihan oma, mutten oikein tiennyt millainen olisi jees. Lopulta päätös tehtiin kuin mun puolesta, kun Jollyroom otti jokunen viikko sitten yhteyttä ajankohtaisiin tuotemerkkeihin liittyen, ja sain valita meille haluamani lämpöpussin verkkokaupan ihanasta valikoimasta.


Pähkäilin valintaa muutamia iltoja ja selailin Petite Chérie -lämpöpussien laajaa valikoimaa. Päädyin valitsemaan meille untuvatäytteisen pussin, sillä epäilin muiden pussien mahtuvuutta tuplien pieneen vaunukoppaan. Untuvan oletin mahtuvan niin pieneen tilaan, että se sopii tänä talvena vaunuihin sekä ensi talvena rattaisiin, ja näin ollen käyttöikää saa venytettyä ihan pikkuvauva-ajasta niin pitkälle kuin käyttäjä mahtuu lämpöpussiin. 

Yövalvomisten, pimeyden ja jatkuvan sateen takia me ei valitettavasti olla vielä testailtu pussia ulkoillessa, mutta parveketestiin se on päässyt kummallakin pojalla. Petite Chérie -pussi on 100cm pitkä ja uskoisin J:n olevan pituudeltaan tällä hetkellä jotain 81 - 85 sentin välillä, joten tätä voisi käyttää myös J:llä ilman E:tä kulkiessa. Takaa löytyy pussin paikoillaan pitävät liukuesteet ja pussista aukot viisipistevaljaille, jotka mahdollistavat uhmataaperonkin kyydissä pysymisen.


Pussin suuaukko näytti alkuun suurelta, mutta pienen vaunukopan ansiosta sen sai aseteltua hyvin ja se on E:lle just eikä melkein hyvä. Lämpöpussin leveys on 50 senttiä, kun taas meidän vaunukoppa vain 33 senttiä, mutta pussia asetellessa ei tehnyt tiukkaakaan mahduttaa sitä koppaan, sillä untuva meni juuri niin pieneen tilaan kuin ajattelinkin. E ei varsinaisesti ole pukemisen ystävä ja voitte vain arvata pukeudutaanko me ilmojen viiletessä tästä lähin järjettömiin vaatekerroksiin vai vähän vähempään vaatetukseen ja Petite Chérieen.

Jollyroomin lämpöpusseissa on meneillään just nyt kivat alennusprosentit, joten kannattaa tsekata värit ja kuosit, ja lisätä vaikka omaan toivelistaan tai tilata itse muhkea ja lämmin pussi jollekin tärkeelle pikkuihmiselle! E:n kommentti pussiin oli zzZzzZzZz, eli mitä ilmeisemmin kelpuutettu ja hyväksi todettu.


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa ja siinä esiintyvä tuote on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

10 kommenttia

 1. oi ei!! melkein voisin ostaa pelkästään viimeisten kuvien perusteella:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tää nyt kieltämättä aika myyvä malli. :D

   Poista
 2. mitä kaikkii yhteistöi oot tehny :)? miul nii pieni blogi etten tie uskallanko kysee keneltäkää yhteistöit:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki yhteistyöt on yhteistyö-tagin alta. Blogiringin kautta on Pierre Robert, Apobase, 112 ja Libero. Muita on Wall Style, Nappikauppa Punahilkka, Lamaze x2, Nabby, 9kk.fi ja tää. :)

   Poista
 3. Moikka! Ei liity niinkään postaukseen mutta mielenkiinnosta kyselen että kuinka kauan aiot olla lasten kanssa kotona ja mitkä ovat tulevaisuudensuunnitelmasi? :) esim. postaus aiheesta kiinnostais mua ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei mulla taida olla sisältöä siihen postaukseen! Mulla ei nimittäin oo pienintäkään hajua mitä jatkossa aion tehdä tai mikä edes kiinnostais. :D Syksy 2016 - syksy 2017 välillä pitäis varmaan olla jotain keksittynä...

   Poista
 4. Mä tilasin kans elokuussa syntyneelle tytölleni samaa merkkiä olevan lämpöpussin, tuote ei tosin ole vielä saapunut joten en ole päässyt testaamaan. Tämä postaus sai minut odottamaan kyseistä lämpöpussia vielä enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivottavasti paketti tulee pian. :)

   Poista
 5. Tulin uudelleen kommentoimaan, olen siis tuo edellinen ano jolla elokuinen tyttö :) Meidän lämpöpussi tuli ja on ihan huippu! Helposti hikoileva tyttö pärjää ohuella haalarilla ja sisävaatteilla pussin sisällä, kunhan pään ja sormet pitää lämpöisenä. Oli kyllä hyvä ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Meillä parvekkeella ollu nyt noin 8 astetta ja Eemi pärjää sisävaatteilla ja ohuella villahaalarilla just kunhan pussin suu tulee ylös ja saa kädet hyvin sinne sisälle. :) Silti ihan lämmin takas tullessa.

   Poista