31.12.2015

2 ♥ 1 5

Ja kummasti tässä taas kävi näin, että vuosi on jo lopuillaan ja niin kliseiseltä kun tää kuulostaakin, musta se on ihan järjettömän hullua. Vuosi kuuluu niihin vuosiin, jotka toivottavasti pysyy mielessä ihan viimeisiin hetkiin asti. Blogi on pitkin vuotta ollut valitettavan hiljainen ensin pahoinvoinnin, sitten supistusten ja lopulta koliikin takia, mutta jotain OSJM:lle on tapahtunut...


Kuluneen vuoden aikana blogia on luettu yli 100 000 kertaa. Postauksia kertyi 129 kappaletta.


Luetuimmat-lista meni heittämällä uusiksi. TOP 5 postaukset olivat:

Pääsin toteuttamaan yhteensä neljä yhteistyötä Yksykskahden, 9kk.fi:n, Liberon sekä Jollyroomin kanssa. Jollyroomin kanssa sain järjestää ensimmäisen Instakisani.


OSJM:n Facebook-sivu sai yli 150 tykkäystä ja Instagram vähintään triplaannutti seuraajamääränsä melkein 1300 seuraajaan.


Latasin Instagramiin yli 1 040 kuvaa, jotka keräsivät yhteensä noin 117 500 tykkäystä. Yhdeksän suosituinta löydät täältä.


Eli aika kivoja juttuja kuitenkin siihen nähden, miten vähän mulla on ollut aikaa nähdä vaivaa. Kakstuhattaviistoista oli tässä ja vaikka teen tätä täysin omaki iloksi niin tahdon tietenkin kiittää teistä jokaista vertaistuesta, vinkeistä ja muista kommenteista - kiitos, kiitos, kiitos!

4 kommenttia

 1. ihan hullu määrä ig juttuja!! :D vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesin, et jaan paljon, mut en sitä, et ihan noin paljoo.... :D

   Poista
 2. Anonyymi1/1/16 10:12

  Onnellista uuttavuotta ja hyvää alkaa uuytra blogivuotta :) <3

  VastaaPoista