4.11.2015

ROIKKUVEI APINEI

Kuten J sanoi. Osahan varmasti muistaa mun pienen pakkomielteen käden- ja jalanjälkikortteihin, joista viimeisin on ollut toukokuussa tehty norsukortti poikavauvalle. Sen jälkeen mun olo olikin supistusten kanssa se, etten jaksanu väsätä ja väkertää, joten kortteilut jäi, mutta nyt me ollaan takaisin! Ensi viikonlopusta ei ole tietoa ja oltiin viime sunnuntaina mun isän luona, joten päätettiin tehdä ja viedä kortti tälle jo nyt.


Kortit on aina tähän asti olleet vähän sellainen "Tuus J tänne ni äiti tekee" -juttuja, mutta tällä kertaa poika oli ihan onnesta soikeana koko hommasta ja huusikin repeatilla "lisää likaa!!". Puoliksi suunniteltu on valmiiksi vituillaan päti taas tähänkin ja lopputulos oli vielä kamalampi kuin odotin, mutta ärsyttävämpää oli korttiin käytetty vaiva (vaikkakaan ei kovin suuri sellainen), joten kiikutettiin kortti sitten kuitenkin saajalleen. Ehkä mun tulee luovuttaa nää hommat ensi vuonna jo J:lle niin ei tarvii aina kamppailla antaakko vaiko eikö anna -ajatusten kanssa! 

4 kommenttia

  1. Ompa suloisia:D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mä en malta odottaa, et pääsen julkasemaan kuvan toisesta jutusta, mitä tehtiin, ku siitä tuli niin huikee. :D

      Poista