2.9.2015

KOTIUTUMISKAMPPEET PART. 2

Sillä ensimmäisen osan valitsin jo raskausviikolla 28 ja nyt kävi näin. Laskettuun aikaan on vielä vähän vajaa seitsemän viikkoa ja mä voin kertoa teille, että nää varmaan ehtii vaihtumaan toisenkin kerran... Pienet vaatteet on vaan niin söpöjä, että sitä tahtoisi pukea kaikki kerralla - kyllähän te tiedätte! Jos kiinnostaa kurkata J:n kahden vuoden takaisia kotiutumisvaatteita niin postaukseen pääsette tästä.


Alunperin olin varma, että meillä nähdään kotiutumispäivänä päällä Cirafin tähtihousut, mutta mieli muuttui sunnuntaina pidettyjen vauvasuihkujen jälkeen. Mun tekisi mieli pukea Papu sekä pöllöihin että Muumeihin, mutta päädyin lopulta näihin Villervallan pöllöihin, kun ne on vähän Muumeja pienemmät. Mä oon itse bongannut vain vaaleita tai harmaita vaatteita, jotka miellyttää, joten pöllöt väreineen oli juuri sitä mitä kaipailin. Sukat on KappAhlista, tutti Lindexistä ja tuttinauhan oon tehnyt itse Nappikauppa Punahilkasta tilaamillani tarvikkeilla. En tiedä tullaanko sitä tai tuttia edes tarvitsemaan, mutta niihinkin on nyt varauduttu. 


Ulkovaatteina nähdään J:nkin kotiutumisvaatteista tuttu nallepipo ja sen kaveriksi Pavulle ostettu nallepuku H&M:stä. Mä en yhtään ihmettelisi, vaikka 90 prosenttia syyskuun ja huhtikuun välillä syntyneistä vauvoista kotiutuisi tällainen tai vastaava puku päällään, mutta onhan nää nyt ihan järjettömän suloisia. Mun oli aikoinaan tarkoitus ostaa myös J:lle kyseinen haalari, mutta kun olo oli mikä oli eikä me päästy enää shoppailemaan niin se jäi ja tyydyin aiemmin keväällä ostettuun fleecehaalariin. Fleecehaalari tuskin tulee näkymään Pavun päällä, sillä luultavasti tahdon säästää sen J:lle, kuten tuona päivänä päällä olleen bodynkin.


Ylimääräisenä meillä kulkeutuu mukana Pentikin pupu ja Lastentarvikkeesta ostettu harso. J:lle tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä tähtirätti on ihan hirvittävän rakas ja mä taas rakastan tuota kuvaa niin, että tahtoisin Pavusta samantyyppisen.

Meidän lokakuisten odotusryhmässä tuntuu olevan kovin supistusherkkää sakkia mut itseni mukaan lukien, joten mulla on sellainen pieni jännitys koko ajan, kunnei tiedä tapahtuuko jotain yhtäkkistä niin, että kaveri päättää tulla maailmaan jo neljän viikon päästä vai saako tässä odotella ihan rauhassa vielä yhdeksän viikkoa. Oon itse asiassa jo pakannut vauvan hoitolaukun, vähän omaa sairaalakassiani, pessyt vauvan vaatteet, keittänyt tutit ja pullot, ja seuraavaksi ajattelin hinkata turvakaukaloa vähän puhtaammaksi. Pinnasänky sentään on vielä varastossa, mutta eiköhän sekin oo haettu sisälle kolmen - neljän viikon kuluttua - ja pedattu. Tietenkin.

12 kommenttia

 1. Anonyymi2/9/15 13:05

  mie en kestä kuin söpöi:3 sit paljon kuvii vauvast ku syntyy!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja sitä oli ihan unohtanu miten pieniä noi pienet vaatteet oikeesti on. :) Sitä en vielä tiedä tuunko julkasemaan täällä yhtään kasvokuvaa.

   Poista
 2. Ihania vaatteita! Ihana blogi sulla, kauhee vauvakuume tääl!! >_< <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :P Kiitos. Mä oon siitä onnellinen, ettei oo ollu vauvakuumetta 1,5 vuoteen!

   Poista
 3. Anonyymi2/9/15 21:17

  Tuttinauha on kuin tehty housuille! Miten ylisöpöjä vaatteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua häiritsee, et nauha on enemmän puhtaan valkonen ja vaaleenpunaset pöllöt on ylimääräsiä. :D Mut söpöjä kyllä silti!

   Poista
 4. Anonyymi3/9/15 01:24

  Oi että pöllöjä <3 Niin oli Juusollakin se pöllöhelistin silloin joskus, jos en väärin muista? Voisin omalle lapselle ostaa noi pöllövaatteet, vielä kun löytäisi pöllöunirievun ja -helistimen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli sillä. :) Meillä ei taida olla missään mitään muuta pöllöä kun noissa ja Juuson naulakossa. Muhun ei pöllöt oo koskaan kolahtanu silleen miten tosi monelle tuntuu olevan, vaikka onhan niistä tehty paljon söpöjä juttuja. :)

   Poista
 5. Voi mikä setti! Aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta oottaa sitä hetkeä, ku nää saa pukea ekaa kertaa pienen päälle!

   Poista
 6. Oi että onpas ihanat nuo pölkö housut!

  VastaaPoista