31.8.2015

VAUVASUIHKU

Beibishower, peipisooveri, vauvasuihku. Sellaiset oli eilen, kun äiti tuli meille kahville tuoden pari kaveriaan, mukaan lukien mm. Mirkan ja Julian, mukanaan. Oltiin sentään käyty aiemmin päivällä kaupassa, joten nassu oli kutakuinkin kammattu eikä päältä löytynyt talon suurimmat, rikkinäiset lökärit. Makoilin läppärin kanssa sohvalla, kun pojat ja äiti tuli sisälle. Ja Aleksin äiti... Ja Aleksin sisko... Ja oma siskoni... Ja vielä muutama muu lahjojen ja syötävien kanssa.


Olin niin häkeltynyt siitä ihmisryöpystä ja tavaramäärästä, että itkuksihan se meni. En oikein osannut sanoa mitään ja tuskahiessä silmiä pyyhkien taisin vaan tuijottaa samalla kun teki mieli puristaa maha kasaan lisääntyneistä supistuksista. Fiilis oli vähän kuin lapsena mun syntymäpäivillä, jolloin kaikki odotti mua puhaltamaan kynttilöitä, kun makoilin sängyn alla piilossa - vain sillä erolla, että silloin oli sänky, jonka alle oli mahdollisuus vajota. Mun vieraanvaraisuuteni tuli varmaan esille siinä, kun kakkua leikattiin juustohöylällä ja kukkamaljakkona toimi shaker, mutta tyhjenevistä kulhoista päätellen niillä ei ollut väliä.


Mulla ei ole enää hajuakaan mitkä lahjat oli keltäkin, mutta varmaa on, että yhtään turhaa juttua ei saatu. Myös tuleva isoveli sai muutaman lahjan ja on ollut tänään onnesta soikeana, kun pikkuveljellä on pieni roikkumaan laitettava Late Lammas ja tällä itsellä isompi versio. Mä oon vieläkin sen verran sanaton tosta kaikesta, etten osaa sanoa mitään muuta, mutta tärkein on kai iso kiitos. Ja joo, mä vihaan yhä yllätyksiä ja mulle ostettuja lahjoja (suutuin Aleksille yhtenä jouluna sen ostamasta joululahjasta), joten mua kannattaa tästä lähin nähdä pienellä varauksella, kunnen tiedä kauanko vihoittelen teille! Pusi pusi ja kiitos vielä!

9 kommenttia

 1. Täällä samanlainen yllätyksiä ja lahjoja "vihaava", BINGO! Määki juoksin pienenä aina piiloon ja vihaan edelleen jos joku ostaa mulle jotain.. Se on jotenkin ahdistavaa. Mut silti itte rakastan tehdä toisille yllätyksiä ja ostaa lahjoja :D Jotenki en vaa pidä varmaan itteäni minään "emmää nyt olis mitään tarvinnu ku mää oon mää" -asenteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana. xD Multa kans niin tuttuu toi, emmä mitään tarvii! Aleksin siskoki eilen sano, et ei se viittiny ostaa oikein mitään, ku tietää, et oon nirso. :D

   Poista
 2. Mutta ei ne lahjat vaan se että joku on ajatellut just sua kun on jotain ostanut ja viitsinyt tuhlata rahaa ihan vaan just sulle. Noin mä ajattelen ainakin :) vaikka kaikki lahjat ei aina ole mennyt nappiin mitä oon saanu mutta se että joku on mulle viittiny jotain ostaa, on ihana ajatus :)
  (En tiedä tuliko mun eka kommentti ollenkaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnu eka kommentti tulla. :D Mua ahdistaa just se ajatus siitä, et joku laittaa rahaa muhun tai meihin. En tykkää ees siitä, et jos käydään äitillä syömässä niin se lykkää kaiken mahdollisen lopusta ruuasta salaattiaineisiin meille. :P

   Poista
  2. Siis lykkää meille kaiken mahdollisen lopusta ruuasta salaattiaineisiin. Jäi aiemmassa kommentissa sanat hassuun järjestykseen. :D

   Poista
 3. Ja siis en ajattele, ettet olisi kiitollinen lahjoista. En en en. Vaan kommentoin muuten vaan tohon lahjojen vastaanottamiseen ja muita. :) en pahalla sanonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiiä mitä ekassa kommentissa on pitäny lukee, mut ei mulle äskesestä jääny ees mitenkään pahalla meinattu olo!

   Poista
 4. Löysin sun blogin vasta nyt ja jään kyllä seurailemaan! Vaikuttaa tosi kivalta blogilta :)

  VastaaPoista