30.8.2015

59,5 NELIÖTÄ: MAKUUHUONE


Eli viimeinen osa kotipostauksista eteisen, WC:n/kylpyhuoneen, keittiön/olohuoneen ja lastenhuoneen jatkoksi. Vähän se venähti, mutta ehdinpäs ennen kuin raahataan pinnasänky varastosta takaisin sisälle ja järjestys muuttuu taas! Meidän huone taitaa olla makuuhuoneista se isompi, mutta 160 senttiä leveä sänky vie tilaa niin järjettömästi, että tila katoaa kummasti. J olisi saanut itselleen isomman huoneen, mutta koska meille pitää mahtua pinnasänky ainakin joksikin aikaa, päätettiin vallata se itse ja vaihtaa huoneita, sitten, kun pojat joskus siirtyy samaan koppiin asumaan. 


Jos meidän makuuhuonetta pitäisi kuvata tasan yhdellä sanalla, kutsuisin sitä tylsäksi ja sitähän se onkin. Toisaalta siellä nukutaan, joten mitäpä sitä yöllä ihmeempiä tarvitsisikaan. Pavun synnyttyä mä tahtoisin pojista pari valokuvaa hyllylle ja siirtää ympärivuodenvalot (= jouluvalot) yöpöydälle, mutten kaipaa muuta. Rakastan meidän isoa sänkyä, jonka laatikot on jonkun neron keksintö, sillä niihin mahtuu ihan tolkuttomasti tavaraa enkä enää käsitä missä niitä muka mahtui säilyttämään ennen tätä runkoa. Löytyykö täältä muita faneja Brimnes-sängylle? Eikö ookki loistava!

8 kommenttia

 1. Kauniin yksinkertainen ja kateellinen tuosta sängystä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertanen ainaki. :D Mut mä en kyllä tykkääkkä sellasesta, et sälää on joka paikassa. Ja kiitos? :D

   Poista
 2. Anonyymi1/9/15 11:02

  Lopeta nyt jo se ainainen äityleihin linkkaaminen. Ketään ei kiinnosta. Hommaa lukijat jostain muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut kun sä Äityleihin kuulut niin sanopa nyt ees hyvä ihminen siellä omilla kasvoilla. :D Ja mä voin kertoa, et kävijämäärästä päätellen kyllä kiinnostaa. :)

   Poista
 3. Anonyymi1/9/15 22:43

  Meillä oli Brimnes sänkynä, natis ja paukku ihan järkyttävästi aina kun sillä vähänkin liikahti :( puolisen vuotta sitä kestettiin ja sit valitettiin, ottivat sen takaisin reklana ja hankittiin varmuuden vuoksi suoraan runkopatja. On kyllä ikävä noita laatikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. :/ Meillä ollu reilu 2v ja oon vieläki ihan rakastunu tähän!

   Poista
 4. Anonyymi3/9/15 08:10

  Minäkin haluaisin pistää tuollaisen lack-hyllyn sängyn yläpuolelle mutta törmäsin kerran igssä ku oli yhden Sannan päähän tippunut tuollainen hylly... Vaarallisia sängyn yläpuolella. Oli aika karun näköinen sen tapaturman jälkeen... 😬 häkkisängyn yläpuolelle olis kans kiva mut melkonen riski nii saa jäädä laittamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se joo periaatteessa tippua, mut on kyllä niin hyvin kiinni, et tuskin mistään köykäsistä tavaroista. :) Meillä ollu näitä hyllyjä iät ja ajat eikä oo ollu koskaan pienintäkään merkkiä tippumisesta, vaikka kissaki hyppiny huoletta. Mä en oo myöskään kuullu, et kunnolla kiinnitettynä ois keltään muultakaan pudonnu. :)

   Poista