31.7.2015

TEHTÄVÄNIMIKKEENÄ KAVERI

Ootte ehkä lukeneet Tehtävänimikkeenä Äiti. -blogia? Niin mäkin. En muista koska siihen törmäsin, mutta blogin kirjoittajan, Lauran, esikoinen on noin 1,5 kuukautta J:tä vanhempi ja näiden juttuja on siksi ollut niin mukava seurata. Joskus viime loka-marraskuussa aloin miettimään, miten kiva olisi tutustuttaa J ja Elvira toisiinsa, mutta mä oon oikeesti ihan järjettömän ujo ja to-del-la huono tapaamaan uusia ihmisiä varsinkaan yksin. J on kotona ja meidän seurassa ihan järjetön papupata, mutta hiljenee aina porukan kasvaessa ja julkisilla paikoilla sanoo tuskin sanaakaan. Esimerkiksi tällä viikolla kauppakeskuksessa ollessa kuulin tältä ehkä 5 - 10 sanaa ja auta armias, kun päästiin kaupasta parkkihallin puolelle! Tästä huolimatta koitan aina saada J:tä tekemisiin muiden kanssa (pakottamatta tietenkään) ja yritän kannustaa leikkimään toisten lasten kanssa sen sijaan, että tämä valitsee paikan hiljaisimman nurkan ja touhuaa siellä täysin yksin. Nyt vihdoin ja viimein saatiin Lauran ja lasten kanssa sovittua treffit Leaf Areenan Mehukatti lastenmaailmaan, ja minit pääsi viimein näkemään toisensa.

J oli tavallista hiljaisempi ja kiinnostui kaikkein eniten palloista ihan niin kuin arvelinkin, mutta väläytti myös Elviran nähdessään sellaisen hymyn, ettei kellekään! Tavallisesti tää ei siis reagoi muihin lapsiin oikein mitenkään ja vaikka nääkin touhuili vähän väliä omiaan niin J muisti kyllä varmistella koko ajan, että onhan se tyttö vielä täällä ja olihan ne ihan ylisöpöjä kulkiessaan vierekkäin. Sen lisäksi, että J taisi vähän ihastua Elviraan, myös E:n kuukauden ikäinen pikkusisko kiinnosti kovin ja J viihtyikin kaukalon edessä kyykkien ja ihmetellen pientä pakkausta. Mäkään en ihan tainnut käsittää, että jos kuukauden ikäinen on näin pieni niin miten pieniä ne vastasyntyneet on! Sellaisen näkemisestä kun taitaa olla yli vuosi aikaa. J oli tapaamisesta niin innoissaan, että tänään eilisestä puhuessa tyyppi on vain kikatellut ja kiemurrellut enkä usko, että laittaa lainkaan pahakseen, jos pääsee treffailemaan toistekin. Olikohan tää nyt sitten ensirakkaus!?

2 kommenttia

  1. Todellakin oli ensi rakkaus ;) täällä ollaan toisteltu kovin "missä muuso on" ja kattimaata :D ehdottomasti otetaan uusiks joku päivä !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määää en kesssstä kuin söpö Elvira!! :D

      Poista