ITSE TEHTY ÄITYLIJÄÄTELÖ

Kun pyörii ympäri somea, törmää sitä kaikenlaisiin villityksiin - varsinkin Äityleissä. Multa löytyy kaapista aikuisten värityskirjakin, jolla kuulemma tulisi saada mielenrauhaa, mutta a) alkoi vituttaa, ettei Stabiloilla voi värittää, koska menee läpi, b) kuvioista saa helposti päänsäryn ja mikä pahinta, c) mun sisäinen perfektionisti teki itsemurhan aikoja sitten, koska joku vatipää uskalsi suunnitella kirjaan kuvia, joissa asiaa X ei ole parillista määrää eikä siis "väritän joka toisen sinisellä ja joka toisen punaisella" -teoria onnistu. Että se siitä mielenrauhasta. Tästä toivuttuani päätin siirtyä seuraavaan juttuun ja mies kirjoitti kauppalistaansa Flora Vispin sekä kondensoidun maidon.

Tee se ite -jädeen tulee:

5dl Flora Vispiä
Purkki kondensoitua maitoa
ja sitä, mitä just sä haluat!

Ei paljoa helpommaksi voi mennä. Vispi tuli vatkattua, heitin ko. maidon joukkoon, pursottelin suklaakastiketta, paloittelin pussillisen Pätkiksiä ja sekoittelin. Mössö purkkiin, kastiketta vähän päälle, kansi kiinni ja pakkaseen. Me oltiin (yllättäen) malttamattomia ja haluttiin maistaa heti viiden tunnin jälkeen eikä se ollut vielä ihan jätskijätskiä, mutta aika hyvin sinne päin. Tykättiin molemmat, vaikka ei tätä kyllä makeuden takia suuria määriä kerralla vedä siitäkään huolimatta, että seurustelun alkuaikoina meihin upposi litran verran jätskiä 12 minuutissa. Kuvaan oisin voinut panostaa 10 sekuntia pidempään, mutta voitte uskoa, että ensimmäisen lusikallisen jälkeen oli jo kiire syömään... Että siitä vaan sitä kondensoitua maitoa metsästämään. Viime viikkojen aikana kauppojen hyllyt on nimittäin huutaneet aika lahjakkaasti eioo:ta sen suhteen.

6 kommenttia

 1. Hahah, pystyn niin samaistuun tohon värityskirja juttuun :D monta kuvaa kesken sen takia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta on, et mä en halua vaihtaa kuvaa, jos edellinen ei oo valmis! Muuten värittäisin kaikista vaan kivat kohdat.. :D

   Poista
 2. Hahaa, nyt tajusin miksi mä en ole ostanut kyseistä värityskirjaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks joukosta löytyy niitä kivojakin kuvia. :D Tulis muuten tylsää miehen iltavuoroina.

   Poista
 3. Aivan järkyttävän ihanan näköstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D Maistoin eilen uudestaan ja on toi kyllä hyvää!

   Poista