22.7.2015

PALANEEN BANAANILETUNTUOKSUINEN KOTIÄITI

Tai hyvin ruskettuneiden, koska eihän ne edes haisseet saati sitten maistuneet palaneelta. Ulkonäkö ei vaan ollut kovin kaunis, koska a) liian kuuma levy ja b) vittumainen paistipannu (lettupannulla olisi onnistunut paremmin tai ainakin uskottelen itselleni niin). Mä uskon tietäväni, miksi kuulun Blogiringin perhe-/lifestyleblogeihin leivonta- tai ruokablogien sijaan, ja luulen myös teidän tietävän sen. Mun väkerryksissä nyt vaan on aina se ongelma, että ulkonäkö ja maku ei kohtaa, ja esimerkiksi just nää oli ihan loistava esimerkki siitä, vai mitä sanotte tästä...


En mäkään lähtis ulkoisesti kehumaan, mutta siinäpä sitä arkirealismia kerrakseen! Ulkonäkö voi joskus pettää ja oikeesti nääkin maistu just siltä miltä piti eikä taikinassa ainakaan voi epäonnistua, sillä se vaatii yhden banaanin ja yhden kananmunan. Mä närpin epämääräistä mössöä suuhuni samalla kun katsoin, miten taapero tunki lettuja kaksin käsin omaan nassuunsa, eli vastaanotto oli hyvä ja välipala ajoi asiansa eikä lautaselle jäänyt kuin pari hassua palaa. Jatkossa taidan kuitenkin tyytyä jätskin tekemiseen.

13 kommenttia

 1. Mä tein yks päivä muffinssipellissä muffineita mihin tuli pari banaanii, pari munaa ja desi kaurahiutaleita. Mössöks ja uuniin 200c joku vartti. Meiän nuorimmainen kelpuutti, vanhempi ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha. :D Juuso on sellanen jäteastia (niinku mäki), et syö kaikkea mitä tarjotaan (paitsi mämmiä). Vähän hirvittää, jos seuraava ois kauhee nirso. Ja pitäisköhän mun sit kuitenki kokeilla noita muffineitaki ihan vaan pilatakseni ne, hmmm... :D

   Poista
  2. V on aina ollu kauhee nirso niin tä on oikee onni et toinen syö kaiken minkä naaman eteen laittaa :D

   Poista
  3. Voin kuvitella. :D On kyl niin helppo, ku ei tarvii ruokii keksiessä miettii mitä toinen syö ja mitä ei!

   Poista
 2. onnistuit mua paremmin en saanu ees lautasel asti ku meni suoraa roskii xD

  VastaaPoista
 3. Hahaa mulle on käynyt just noin banaanilettujen kanssa, ja mieskin kommentoi että näyttää ihan koiran oksennukselta :D Mutta nyt noi onnistuu kun vaihdoin suhdetta: 1 banaani ja 2 munaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aleksi kommentoi kans, ettei taida edes sanoa miltä näyttää. :D Mä kuulin ton saman myöhemmin eilen, et kahdella munalla pitäis pysyä kasassa!

   Poista
 4. Hei, lueskelin sun vanhoja blogitekstejä ja törmäsin "teinivuosista tähän päivään"-postauksessa kuvaan, missä hymyilet isosti, hampaat näkyvissä. Laita itsestäs sellainen kuva seuraavaan postaukseen. Olet älyttömän kaunis, kun hymyilet niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua tässähän ihan punastuu. :D Saapa nähdä, kun musta taita viimisen kahden kuukauden ajalta löytyä tasan yks kuva enkä tykkää omista kasvoista (saati hampaista...) varsinkaan nyt raskausaikana, kun se on entistä pyöreempi... Iso kiitos silti, sait hymyn huulille! :)

   Poista
 5. Pysyy kasassa kun laittaa joukkoon vähän (vaikka desin) kaurahiutaleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla sitä tai sit kahdella munalla. :)

   Poista
 6. Näyttää ihan mun banaaniletuilta :D kamalaa mössöä tulee.. Ainakin jos ei malta olla kärsivällinen ja paista hiiiitaasti miedolla lämmöllä. Mä en ainakaan malta!

  VastaaPoista