26.7.2015

#BOYFRIEND

Blogeissa pyörii tällä hetkellä #Boyfriend-haaste, jossa nää ei-bloggaavat osapuolet vastailee kysymyksiin ja mä laitoin Aleksin tekemään saman, koska sen mielestä kysymykset on aina kivoja. Mä tosin haastattelin sitä, koska muuten se ei ois saanu mitään ylös. Kursivoidut osiot on mun omia kommentteja.

1. Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii? - Salkkarit.

Hahahha, true. Tai oikeestaan telkkarista katon vaan lastenohjelmia ja kaiken muun koneelta, mut sillon kun katoin jotain niin se on 90% varmuudella Salkkarit. Paitsi nyt kesällä, koska ne samat jaksot tuli just viime DVD:lle..

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa? - Riippuu salaatist. Valkosipuli. Tai Hesen kurkkumajo. 

Valkosipuli passaa aina! Hesen salaatteihin otan kyllä kevyen talonkastikkeen.

3. Mikä on hänen inhokkiruoka? - Lihapiirakka.

No haloo, se ei oo edes ruoka. :D Oon sellanen jäteastia, et muhun uppoo helposti kaikki paitsi maksa niin en mä oikein keksis tähän itekkään muuta kun maksaruuat. Sitä paitsi viimeks kun maistoin lihapiirakkaa niin se oli ihan ok, mut jos saan valita niin jätän mielummin syömättä.

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa? - Öö... Big Mac isompana ja Sprite ilman jäitä.

Mut vaan, koska mulle ei tarjoilla nachosalaattia eikä El Macoakaan oo listalla. Buu. Ja joo, ei oo mitkään illalliset saati drinkit meijän juttu.

5. Mikä on hänen kengänkoko? - 36/37/38, riippuu kengän mallist.

Hyvä sä!

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi? - Keräilis... Nyt heitit vittu pahan. Jos sä jotain keräilisit ni se olis... Varmaan erilaisii tennarei, heheh.

Ei ois tullu itelle mieleen, mut aika hyvä, koska en mä mitään muutakaan romua alkais keräilemään. Ja onhan mulla jo likaset mustat tennarit, puhtaat mustat tennarit, talvitennarit, tennarikumisaappaat ja slip-onit, eli joka säähän sopivat? Pitäis laajentaa seuraavaks valkosiin.

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä? - Mäkkärin nachosalaattii.

O h , y e s .

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee? - Vitun hyvää! Joitaki poikkeuksia lukuun ottamatta, esim. Uniklubi. Se on meinaa ihan paska.

Hyvää, totta kai, koska asenne on rock. Uniklubi ei oo huono vaan Aleksi ei tykkää siitä, et tykkään Jussi Selon napakorusta tai koko tyypistä muutenkaan, hahahah. PMMP:ki oli huono aina siihen asti, et raahasin ton ensimmäistä kertaa keikalle... Ja toista... Ja kolmatta... Ja..

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää? - Kauhu. Pelkästään? En minä tiä muita. Ok. Emmää tiä tykkääksä jostain romanttisist tai komediajutuist. Vissii sillon tällön.

Nykyään tykkään enemmän komediasta ku kauhusta, koska oon teini-iän jälkeen tajunnu, et mulla on jo ilman kauhuleffoja riittävä mielikuvitus - tai ehkä just niiden takia. Toisaalta ne houkuttelee edelleen, mut oon vainoharhanen valmiiks.

10. Minkä väriset silmät hänellä on? - Ruskeet. Onko muka? On saatana. Mä muistan sen nykyään siit, et kaikki sanoo, et mul on kauheen tummat silmät, mut niin on sullaki.

Ja jos totta puhutaan niin mulla on jopa tummemmat silmät. Seiskalla kuviksenopettaja kutsu mua syväsilmäks. Se oli hauska täti, vaikka vähän outo.

11. Kuka on hänen paras ystävä? - Ei mitään hajuu.

Ei hei mullakaan! Eri kavereitten kans on niin eri jutut. Toisten kanssa puhutaan pelkästään lapsista, toisten kanssa vaan syvällisiä ja sit on sellasia ruuasta eritteisiin samassa lauseessa -kavereita. Ja liian moni nettituttu asuu liian kaukana.

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä? - Kaikki mitä mä teen.

No höpö höpö!!!! Tietäisitpä vaan mikä postaus mul on luonnoksissa. Siin on _pelkästään_ hyviä juttuja susta.

13. Missä hän on syntynyt? - Sairaalas.

Älä? Äiti väitti, et mut on tuotu pärekorissa oven taa.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi? - Nyt heitit pahan. Niin ku on vaan yks kakku mist mä tykkään. Voileipäkakku. Niin onki. Mut mä mietin, et jos sen täytyy olla täytekakku ni sit tekisin mansikkakakun...

Jos oikein hyvän tekisit niin kyllä seki uppois, vaikken täytekakuista niin välitä. Toisaalta Aleksin tekemää kakkua ois ehkä pakko maistaa...

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? - Tietokone.

= Blogi. 

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin? - Nyt tulee lyhyt lista. Mitä sä osaat hyvin... Tehä makaronilaatikkoo! Loput on painokelvottomii..

Hahahahah! Mä olin ihan varma, et vastaus on jätski, mut arvostan myös tätä, koska yleensä sen kehut kuulostaa sarkasmilta enkä todellakaan osannu odottaa tätä vastausta!

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää? - Pitkä hiljasuus. Oudoin ruoka... Miten lasketaan outo? No sun mielest outo ruoka, mist mä tykkään? Gratinoitu kasvisvuoka.

Höh, ei se oo outoo.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan? - Puhelin ja aurinkolasit. Ei sul oo muuta mukan. 

No ne. Ja melkein aina molempien poikien neuvolakortit. Puhelimella ja aurinkolaseilla pääsee kuitenkin pitkälle.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään? - Minä. 

Toisinaan... Tiskikonetta täyttäessä tiskiallas jää likaseks, ruokaa tehdessä hella jää välillä pesemättä ja kauppakassia tyhjentäessä se tyhjä muovikassi on lopulta siinä pöydällä. Mut raksutan sua silti, RR.

20. Entäs piristymään? - J. Hiljaisuus. Ja minä.

<3 Ei lisättävää.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee? - Mira Luoti. Olli Herman... Tai sit se oon vaan mä. Ehkä Paula Vesala. Jari Sillanpää!!!

No nyt oli loistava! Miraa ihailen ulkoisesti ja Paula taas on niistä se lahjakas. Olli Herman on jees ja voisin ottaa sen hiukset ja bootsit. Sillanpää on kuningas. Ihailin sitä jo pienenä ja jos sen vois ottaa lemmikiks niin ottaisin heti. 

22. Millainen hän on tyttöystävänä/vaimona? - Ihan vitun kamala. Se oli vitsi, haittaakse? On siin omat hyvät puolensakki. Muuki ku takapuoli.

Kiva, kiitti. :D Mä jättäisin tällä ghetto bootylla sen takapuolen ensimmäisenä pois niistä hyvistä jutuista...

23. Milloin hän tapasi vanhempasi? - Ei mitään hajuu. Sen mä muistan, et sä olit kännis. Ainaki sillon ku näit mutsin, ukkost en oo ihan varma.

No mäpäs taas en muista sitä! Se oli joku tammi-helmikuu 2011. Muistan olleeni pihalla, mutten sitä, et oisin käyny sisällä istumassa lattialla ja silittelemässä kissoja. Luulen, et ensivaikutelma musta aiheutti epätoivoa. Ja toivon, et pisteet siitä hetkestä on noussu edes vähän. :D Aleksin isän näin ekaa kertaa kesällä 2011.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä? - Värityskirja ja ite tehty jäätelö.

Oikeessa taas.

25. Millainen on hänen kotilook? - Lökärit ja toppi. Talvel villasukat.

Too hot. Kotileggingsit on jääny kokonaan kaapin perälle, koska tällä ruholla on vaan niin paljon mukavampi olla kolme kertaa liian isoilla lökäreillä.


Joo... Taitaa se mut tuntea. Eikä näitä kaikkia tarvi ottaa ihan niin tosissaan!

8 kommenttia

 1. luojan kiitos nachosalaatti, eikä tacosalaatti :DD edes joku erottaa nachot ja tacot toisistaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha. :D Joo, tacothan on ihan eri juttu!

   Poista
 2. teiltä on selvästi molemmilta jääny koulut käymättä..

  VastaaPoista
 3. Hahah ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 4. hahhahhhaa ihanii vastauksii :D:D:D:D enkestä. :D

  VastaaPoista