4.6.2015

MERKKIVAATEMUKSU

Otsikko sinänsä vähän harhaanjohtava, että mä en niin välitä merkeistä ainakaan vielä, kun tolle Termiitille riittää vaate kuin vaate ja ne pysyvät ihan yhtä hyvässä kunnossa, olivat sitten Lidlin, H&M:n tai POMPdeLUXIN. Mulle missään vaiheessa tärkeintä ei ole ollut vaatteen merkki, ostopaikka tai hinta, vaan ollaan alusta asti ostettu vaatteita, jotka ovat käytännöllisiä, miellyttävät silmää ja sellaisia, joihin on suht helppo yhdistää, koska vaatteidenhan tulee sopia toisiinsa (ja siitä syystä meiltä löytyy mm. Bandanoja neljässä eri värissä + yksi päähän kuuluva).


Omien vaatteiden suhteen olen usein aika pihi. Kuulun niihin "noloihin aikuisiin", jotka käyttävät näitä aikuisten "potkupukuja" eivätkä häpeile lähteä ne päällä edes kauppaan. Aikuisten vaatekaapeista meiltä löytyy neljät haalarit, mutten ole tahtonut laittaa näihin useita kymppejä, vaan jokainen on ostettu peruskaupoista, kuten myös J:n jumpsuitit. Emmin Instagramissa törmäsin Lucan päällä olleeseen, ihanaan haalariin ja päädyin googlettamaan tämän, joten viime viikolla tein poikkeuksen ja tilasin J:lle jotain.


Tuskin tulee yllätyksenä, että rakastan camokuosia. Odotin postimiestä koko maanantain ja meidän tuurillahan se tuli juuri silloin, kun ei oltu kotona. Tämä oli onneksi jättänyt lapun ja lupasi tulla heti tiistaina takaisin, joten päivystin entistäkin tarkemmin ja kipitin kurkkimaan ovisilmästä jokaisen kolahduksen ja kopautuksen jälkeen.


Jumpsuit täytti todella mun kaikki odotukset ja se on just niin meitä kuin oletinkin. Arvasin sen olevan iso, koska tyyppi on niin kirppu ja ne on muutenkin suuria, mutta mitä kauemmin se menee niin sitä parempi. Koko on 1 - 1,5 -vuotiaille ja tällä hetkellä J:hän on sen 1,5 vuotta, mutta näillä näkymin jumpsuit menee tälle ainakin ensi talveen asti. En voi sanoa tästä muuta kuin padappappapaa i'm lovin' it!

(Postaus kirjoitettu helmikuussa, osa jutuista lisätty myöhemmin. Uskokaa tai älkää, viimeisten kuvien ottamiseen todella meni neljä kuukautta enkä edes tiedä miksi lopulta jaksoin odottaa niitä, kun yhtä hyvin olisin voinut skipata koko luonnoksen. Vinkkinä sitten vaikka muille, jos haalari kiinnostaa.)

10 kommenttia

 1. Anonyymi4/6/15 20:07

  eks enää julkase kasvokuvii juusost :O ihana haalari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkasen. Tossa vaan sattu olee ilme, jollasta en tahtois nettiin, jos kyse ois musta niin en viittiny Juusostakaan laittaa. :) Jumpsuit on ihana, vaikkei sovi kenkiin!

   Poista
 2. Anonyymi4/6/15 20:51

  Laita linkki tohon juuson haalariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ollu täältä http://fi.zoovillage.com/productdetail/101799-OnePiece-Baby_jumpsuit_camo_green_P-baby14 :)

   Poista
 3. Niin ihana poika ja haaveilen itsekkin tosta jumpsuitista! En vaan löydä sitä enään mistään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa yllä on ainakin linkki Zoovillageen, josta pitäis löytyä. :)

   Poista
  2. Jep, mutta loppuunmyyty :(

   Poista
  3. Ähh, katopa vaan. :( Toivottavasti tulis pian lisää!

   Poista
 4. OI, TÄYDELLINEN JUMPSUITTI!! :D Ja muutenkin kiva blogi :)

  VastaaPoista