5.6.2015

KESÄKUU, FOR REAL?

Tuli vaan mieleen, kun käänsin muutama päivä sitten meidän joululahjaksi saamasta kalenterista uuden sivun ja pysähdyin miettimään siinä esiintyviä kuvia viime vuodelta. Toukokuun viimeisinä päivinä J oli ulkona keinumassa pelkässä bodyssa. Tällä hetkellä, tasan vuotta myöhemmin, päällä saa olla vähintään yksi pitkähihainen. Toisinaan jopa vielä takki suojaamassa tuulelta.
Pojat lähti käymään kaupassa ja mä jäin tuijottamaan hyytävän näköistä tuulta ikkunasta. Postauksena ideana oli nostaa esille vanhoja tekstejä viime kesältä ja luoda edes pientä kesäfiilistä vanhoilla kuvilla. Onnistuin! Ei tuolla kesältä tunnu, mutta onhan tässä vielä aikaa odotella. Kirjoitin äskeiseen lauseeseen asti jo päivällä, mutta koko postaus niin sanotusti kusi sillä hetkellä, kun astuin ulos lähteäkseni FilmTowniin: Siellä todellakin oli lämmin!! Koko automatkan J:kin hoki mämmyä, eli lämmintä. No samapa tuo. Näitä kuvia oli silti kiva fiilistellä, vaikka kesä onkin tainnut kuluneen viikon aikana jo tulla! Joko mennään jokirantaan jätskille?

4 kommenttia

 1. Anonyymi5/6/15 22:09

  Hui kun olit pieni vaikka pikkuinen olet toki edelleen! Saakoa kysyä paljon ensimmäisessä kuvasarjassa painoa? Anteeksi jos utelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai siinä muutama raskauskilo on. Veikkaan 55kg.

   Poista
 2. Anonyymi6/6/15 09:26

  ihanii kuvii, tääl ei ainakaa oo viä kesä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täälläkin just viikko aikaa sai oikeesti olla tuulitakki päällä. :)

   Poista