17.5.2015

SITÄHÄN SÄ KYSYIT 1.0 - SOME JA MINÄ


Millon alotit bloggaamisen? - Tammikuussa 2011.

Ootko koskaan miettiny blogin lopettamista tai onks suurin piirteinen ajankohta tiedossa? - Oon miettinyt ja tammikuussa 2014 olin varma siitä. Tällä hetkellä mitään takarajaa blogille ei ole vaan kirjoitan siihen asti kun hyvältä tuntuu. Se voi kestää ens viikkoon tai jatkua kolme vuotta. Who know.

Seuraaks sun blogist tehtyi keskustelui vauva.fi:ssä? - En. Tietty mä nään, jos sieltä on tultu blogiin ja toisinaan tsekkaan otsikon, mutten jää seuraamaan keskustelua tai jaksa ilmiantaa. Tosi usein ne keskustelut on jopa ilmiannettu ja poistettu siinä vaiheessa, kun mä ehdin kurkkaamaan linkin taa.

Blogien aktiivisena lukijana huomasin, ettet kommentoi Otolle enää tuttuun tapaan, miksi? - Koska raskaus ja se järjetön pahoinvointi? Ei oo ollut mitenkään tarkoituksellista, mutta raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana taisin kommentoida tosi harvoihin blogeihin, kun olot ei antanut periksi. Hyvä, että tuli luettua kenenkään postauksia. Olin pitkään hiljaa, joten on kai ollu vaikeeta hypätä mukaan takas kelkkaan, mut ei tässä siis muuta sen ihmeempää, mitä jotku ilmeisesti on odottanu!

Instassa olen ollut huomaavinani, että puhut hauskasti. Onko se siun murre? - Öööö, ei. Ei mulla oo mitenkään murretta, mut puhun mitä sylki suuhun tuo. Useimmiten höpötän jotain mää-sää -lätinää enkä ikinä käytä puheessa deetä. Ehkä mää sit taian puhuu vähän Turkuu vai millai Turus ees puhutaa? Vaikee sanoa, kun se tulee niin luonnostaan, mut sen mä tiedän, että blogin puolella vaikutan paljon fiksummalta kirjotusasun perusteella, koska Instagramissa se on just niin paljon enemmän puhekieltä.

Muutama lemppari Instagram-tili? - No näin äkkiseltään tulee mieleen @Kuujarva ja @Miaanniina. Molemmat päivittää aktiivisesti ja höpöttää hassuja! Kuulle oon joskus sanonu, et jos mulla ois kaksoset niin tahtoisin niiten olevan J ja Koda. <3 Koda on syntyny lokakuussa ja J marraskuussa, nyt meille tulee lokakuun vauva ja Kuu saa marrasvauvan. Kuulla on niin ihanan pitkiä kuvatekstejä, et tunnen suurta yhteenkuuluvuutta, kun en oo ainoo, haha. Mialla on syötävän suloset tytöt ja sen näkönen koti, et voisin muuttaa niille millon vaan! @Jennaemmis on kans kova sana, koska se vaan on niin <3.

Sun mies on Tinderissä. Tiesitkö siitä? - Tiesin. Tiesitkö sä, että mäkin oon siellä? Paa ettien +20v naiset ja välimatkaa mitä ilmeisemmin saman verran kun sulla on mieshaussa!

Onks sulle oikeesti ihan ok, et sun mies käyttää Tinderii? - Kuka mistään käyttämisestä on puhunut? Me ladattiin Tinderit yhdessä, sohvalla vierekkäin istuen ja katsottiin kumpi löytää enemmän tuttuja. Harrastettiin sitä sen illan aikana ja lopulta molemmat poisti kyseisen appsin. Oikeesti me ei siis olla siellä enää, vaikka profiilit jäikin, kun ei tajuttu niitä erikseen poistaa.


Miten pitkä oot? - Jaa'a. J:tä odottaessa neuvolakortissa luki 163, nyt 164 ja todellisuudessa mut on taidettu mitata kunnolla viimeks peruskoulussa eli 2009 tai ennen. Aleksi väitti laittaneensa J:n hyllyn 165 sentin korkeudelle, mahduin helposti alle ja jäi muka 3,5 senttiä tyhjää. Sen mukaan siis oon 161,5, mutta omasta mielestä 167cm. Ota tästä sitten selvää.

Mikä kamera, puhelin ja kone sul on? - Kamerana joku Samsungin peruskamera, en tiedä, kun en käytä. Puhelimena toistaseksi iPhone 5, mutta tää alkaa valitettavasti käymään sen verran hitaalla, että varmaan viimeistään kesän kuluessa siirryn kutoseen. Koneena toimii MacBook Air, varmaan 13 tuuman näytöllä. En oo täysin varma siitäkään.

Mikä on sun semmonen luottoruoka, jota teet kun et muuta keksi? - Varmaan makaronimössö, koska jos ei keksi ruokaa niin yleensä se on hetki, jollon ruuan pitäis olla suht pian pöydässä. Makaroni, jauheliha ja herne-maissi-paprika sekasin, joskus joku Dolmio tms. joukkoon. Tällasia tilanteita on nykyään aika harvoin, koska pidetään useimmiten huoli siitä, et J:llä on ruokaa kahdeks tai kolmeks päiväks ja sit kun ne loppuu niin keksitään taas seuraaville päiville uudet. J:n Piltti-aikoina tätä oli usein eikä kauheesti muuta syötykään.

Kukas on sun lemppari pikkusisko, ksd? - Ksd, ksd! Kattokaapa tää niin tiedätte (kysymys oli siltä).

Aiotko jatkaa joutsentatuointia, jos se liittyy lapsiin? - Tällä hetkellähän se liittyy pelkästään J:hin. Jos saan jotenkin kivasti yhdistettyä Pavun siihen niin ois tarkotus jatkaa olkavartta alemmas, mut sekin vaatii juttuja, jotka on helppo heittää samaan kuvaan.

Sulkien luvut tarkoittaa mitä? - Kyseessä siis utelu koskien tatuointini sulkia. Ilmeisesti sama anonyymi on kysellyt tätä jo useammankin kerran eri postauksissa ja mä olen tyytynyt tokaisemaan sulkien olevan lukuja. Sen tarkempaa selitystä ei taida kukaan Aleksin ja parin kaverin lisäksi tietää ja tuskin tulee koskaan tietämäänkään.

Kauan ootte seurustellu? - Maaliskuussa tuli täyteen neljä vuotta.

Paljonko tarvitset omaa aikaa lapsesta/lapsista? - Omaksi ajaksi mulle riittää aika illalla J:n mentyä nukkumaan klo 19:30 - 21:00 välillä. Meen yleensä nukkumaan klo 22 - 23 ja ennen sitä mulla on siis ihan riittävästi aikaa päivittää blogia tai katella ohjelmia.

Jos/kun saatte yhteistä parisuhdeaikaa, mitä teette? - Syödään! Saatetaan kattoo leffa Netflixistä tai (ja!) seuraavan päivän Salkkarit. Joskus näprätään vaan omia puhelimia ja lätistään paskaa. Meille siis parisuhdeaika on se aika J:n nukkuessa. Muuten ollaan käyty kahdesti leffassa ja kerran Reckless Loven keikalla. Elokuussa toivottavasti päästään keikalle uudestaan.

17 kommenttia

 1. voin kuvitel mitä draamaa tinderjutul on haettu XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki. :D Ei ollu eka kerta, kun tätä kysyttiin.

   Poista
 2. Kiva kun vastasit kysymyksiin näinkin suoraan. Susta sai vaan hirveen ylimielisen ja töykeen kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou, sitä mä en toivottavasti oo oikeesti. :D Johtuu varmaan osittain siitä, et "juttellessa" ihmisten kanssa (= vastatessa näihin kysymyksiin) mulla ois oikeesti tapana käyttää pari hymiötä per vastaus. Haluun vaan pitää ne poissa teksteistä ja siks saatan vaikuttaa siltä. :) Oli oikeesti jopa vaikee vastata käyttämättä hymiöitä, koska mulla oli koko ajan ilkee ja vittumainen olo ilman niitä.

   Poista
  2. Hahhahaha. Asia harvinaisen selvä :D

   Poista
  3. Joo, älkää pitäkö ylimielisenä, sitä en oooooo! :D Enkä tietty töykeekä, ellei mulle olla. :P

   Poista
 3. "@Jennaemmis on kans kova sana, koska se vaan on niin <3."

  😍 Oi! Piristit illan ihan täysin! Kiitos ihana! ♡ 😊 -Jenna

  VastaaPoista
 4. Sun mies ei taidakkaan kertoa sulle ihan kaikkea.. Mun kaverilla tuli reilu viikko sitten match sun miehes kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyäppä kaveria laittamaan mulle screenshot vaikka Facebookin puolella niin katellaan uuestaan! Kai mä nyt nään mitä appseja sillä on puhelimessa, ku vähän väliä käytän sitä. :D

   Poista
  2. Vaikka itse asiassa se ei kerro mitään Aleksista vaan sun kaverista. Kyllä munkin profiilista saattais löytyä pari matchia, kun selatessa erehtyy painamaan väärää. :) Ainakin yhden hetken muistan, jollon menin painamaan ja toivoin, ettei vastapuoli paina, jotta ei luule mun oikeesti tykänneen. :D Ulkonäöllisesti kun ei ollu mitenkään mun mieleen.

   Poista
 5. saako kaivaa popparit??? jään nimittäin seuraamaan keskustelua :D sitäpaitsi jos tiedän nimen oikein (aleksi s) niin toinen saman niminen löytyy sieltä myös :D

  t. eri ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva vaan. :D Mä kaivan maissinaksut, jos tää palaa, koska ne on ainoo "herkku", jota meiltä löytyy! Ja joo ainakin alkaa oikeella kirjaimella toi sukunimi. Ei oo mikään perus Saarinen ja toinen tosiaan löytyy samalla nimellä. Menny joskus postikin sekasin, kun meijän osotetietoja ei taia saada mistään. :)

   Poista
 6. No nyt löyty syy noihin uusiin seuraajiin, haha :D kiitos :)!

  VastaaPoista
 7. otto seuraa sua ig:s :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akkavalta? Seurannu jo viime kesästä tai syksystä.

   Poista