KÄDENJÄLKIKORTTI RISTIÄISIIN

En usko, että pöllökortin tai perhospurkkien, joulukorttien tai synttärikortin jälkeen kenenkään on vaikea päätellä, että kaikki käden- ja jalanjälki jutut on musta niin söpöjä, että ne tulee varmasti muilta jo ulos korvista. Siitä viis. Ajattelin jatkaa näitä niin kauan kun ideoita riittää ja pojan tassut mahtuvat kortteihin ilman, että niiden pitää olla kooltaan A4. Sitä paitsi, kun esikoisen kädet ja jalat alkaa olemaan jo turhan isoja, on mulla jo uusi apulainen, jonka kanssa toteuttaa kaikkia juttuja puhumattakaan sitten siitä ajasta, kun samaan korttiin saa vielä mahdutettua sen vähän isomman lisäksi myös ihan pienen pienen jäljen!

Meidät on huomenna kutsuttu ristiäisiin ja mähän sain jostain päähäni, että pakko tehdä kortti itse. Pähkäilin hetken kahden eri kuvan välillä, mutta päädyin lopulta norsuun, joka sitten toteutettiin ihmettelevän pojan ja tuskastuneesti huokailevan isän kanssa. Ensimmäisellä norsulla kasvoi pippeli kärsässä ja toisella on viisi jalkaa, mutta kolmatta en jaksanut alkaa vääntämään vaan tyydyin tähän ja tällä toivottavasti saadaan juhlakalun vanhemmille hymy huulille. Tyytyväisempikin voisi olla, mutta onhan tää nyt aika söpö. Luulen, että me tullaan hyödyntämään tätä tulevaisuudessa, koska mä niin nään mielessäni kortin, jossa pienempi norsu kulkee perässä, pitäen ison norsun hännästä kiinni. En ehkä malta odottaa sen tekemistä.

12 kommenttia

 1. käsittämättömän söpö!!!!! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti! En edes huomannu viidettä jalkaa ennen ku sanoit. Silti aloin etsimään, et missä se jalka on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Aleksi kans sano, ettei kukaan kiinnitä jalkoihin huomiota. :D Ja kiitos. :)

   Poista
 3. Ihana! Mekin harrastetaan A-murun kanssa kädenjälkitaidetta aika lahjakkaasti! Ollaan tehty juurikin noita norsuja, pupuja, kukkaruukkuja ja mustekaloja. Täältä voit käydä kurkkaamassa millaisia askarteluja olemme tehneet kädenjälkien lisäksi. :)
  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/search/label/Askartelu


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just mietin norsun ja pupun välillä, ja tästä sai sit lopulta tehtyä ton ilmapallon kanssa hyvin tilanteeseen sopivan. :)

   Poista
 4. Apua, miten söpö kortti! :3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mä en kestä mitä kaikkea söpöä noin pienen käden kanssa voi tehdä!

   Poista
 6. Tämä on NIIN ihana! Mahtava konsepti, innolla odotan mitä uutta vielä keksitkään noista pikkukätösistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappa ootanko jo seuraavaa kutsua tai merkkipäivää, et päästään taas askartelemaan. :D

   Poista