13.5.2015

HUPSISTA SAATANA, SANOI KODINHENGETÄR

Mut sellasta se joskus on. Kyllä mä siis ihan silleen. Tykkään siivota ja rakastan puhtaita, siistejä tasoja, tyhjää tiskiallasta ja sitä, että tavarat on siellä missä kuuluu. Siirtelen tavaroita päivän mittaan useita kertoja oikeille paikoilleen ja tiskikoneen täyttö on helppo homma, koska opin sen vanhustentalolla ollessa. Ruokakin on tapansa mukaan "no, mut kai tää silti ihan syötävää on" -matskua ja laiskasta pyykinpesusta huolimatta vaatteet ei oo värjääntyneet, vaikka lyön kaikki värit kerralla koneeseen. Taidan kuitenkin olla vähän hällä väliä -hengetär, sillä toisinaan (no joskus vähän useamminkin) kuulen suustani sanat hupsista saatana. Kun ruoka on unohtunut uuniin. Kun riisit palaa pohjaan tai vesi kiehuu ylitse. Kun verhot palavat. Kyllä.

Ihan tavalliset verhot, joiden saapumista olin odottanut miltei viikon ja ripustamista päivän. Otin itseäni niskasta kiinni, kaivoin esille 60-luvun silitysraudan ja asetin pienen laudan pöydälle. Verhot laudalle ja rauta kiinni. Ensimmäiset 1,5 minuuttia sujui hyvin. Sitten kuului tssss - hupsista saatana. Ja siinä se komeili. Tummat verhot oli valkoisia mieleisemmät ja toivoin niitä päälle, mutta toisin kävi. Nyt tummempi verho on takana ja vaalea (luojan kiitos) peittää palaneen kohdan. Että niih. Ei taas vissiin ihan sitä mun osaamisaluetta tää(kään). 

Nyt meillä olis olohuone-keittiö postauskunnossa, mutta tahdon alottaa loogisesti eteisestä, joten ennen näitä pitää ostaa vielä uudet kissankupit, vaikka ne hädin tuskin näkyy kuvissa. Mä vaan tahdon saada kodista täysin valmiin ja postaushalu ehkä ajaa asiaa eteenpäin eikä homma jää niin helposti keskeneräiseksi. 

Enivei, löytyykö täältä muita hällä väliä -hengettäriä, joilla asiat ei mee aina niin justiinsa?

6 kommenttia

 1. oot niin ihana :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no emmä tiedä miten ihanaa on polttaa reikä verhoihin, jotka ei oo vielä edes käyny ikkunassa... :D

   Poista
 2. :D :D mun pelastus on munakello :D ei pala enää ruoat uuniin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei oikein auttais sekää, ku emmä koskaan tiiä kauaks niitten kuuluu olla uunissa. :DDD Otan pois sit ku näyttää hyvältä (tai palaneelta). :D

   Poista
 3. Mahtava postaus! :D

  http://linnealisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tää on aika hupia siihen asti, että muistan sen olevan totta... :D Mut lapsi on hengissä vielä 1,5 vuoden jälkeen, eli ehkä en oo täysin käsi!

   Poista