9.5.2015

BYE BYE PAHOINVOINTI, PAHOINVOINTI GOODBYE

Päivittelen blogin Facebook-sivua lähes päivittäin, joten tästäkin aiheesta on jo tullut mainittua. Eräs seuraaja kuitenkin kysyi asiasta eilen Instagramissa ja havahduin siihen, etten ole siellä tai täällä hihkaissut tästä edes ohimennen. Tiiättekö mitä? Pahoinvointi on vihdoin poissa! Tänään, lauantaina 9.5, raskausviikolla 16+5, mä oon ollut seitsemän päivää oksentamatta!! Tähän mennessä sitä kesti vain 8 viikkoa ja siksi mulla on niin epätodellinen olo enkä hetkeäkään usko, että se olisi nyt lopullisesti poissa. Viikon oksentamattomuus on saanut mut jopa vähän sotimaan tätä vahvaa poikaoloani vastaan, koska J:stä olin todellakin pää pöntössä koko 36 viikkoa kahta - kolmea päivää lukuun ottamatta.

Oikeastaan edes pahoinvointi ei ole poissa vaan sitä on yhä 24/7, mutta kroppa ei enää joudu käyttämään kaikkea energiaansa ruuan "hylkimiseen" (kaunis ilmaisu, eikö?), joten mulla on paljon energisempi olo ja koko viikon ajan oon päivittäin täyttänyt ja tyhjentänyt tiski- ja/tai pyykkikonetta. Oon jopa imuroinut kahdesti. 

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei toinen raskaus ole pahimpina epätoivon hetkinä kaduttanut ja paljon. Mielessä on pyörinyt sadasti, miten tyhmä olin, kun edes toivoin pääseväni helpommalla tällä kertaa. Tällä hetkellä oon vaan ihan superonnellinen siitä, että ensimmäistä kertaa näiden kahden raskauden aikana mulla on oikeasti hetki, jolloin pystyn nauttimaan tästä kaikesta. Se on ollu ainoa mun toivomani asia (terveen lapsen lisäksi) ja se on tässä ja nyt.

13 kommenttia

 1. jes oot vissiinki just koneel ni voi kysyy et mikä toi sun ja mowgli.jpg keskustelu instas on :dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mowgli.jpg
   Lihava :3
   oosiellajossainmun
   No älä! Jäätävä pömppis päässy tulee.. :O @mowgli.jpg
   oosiellajossainmun
   Ei meinais enää sun kädet mennä ympäri niinku joskus. @mowgli.jpg
   mowgli.jpg
   Hehheh :)
   oosiellajossainmun
   No älä ny esitä muistavas, ku et kuitenka muista. :D @mowgli.jpg
   mowgli.jpg
   En esitäkkää enkä muistakkaa :D
   oosiellajossainmun
   :DD Surprise! @mowgli.jpg

   Poista
  2. No halooooooo, liitty taas aiheeseen ja kuka edes jaksaa seurata vanhojen kuvien kommentteja. :D

   Poista
 2. Anonyymi9/5/15 21:35

  Hei ihan loistavaa! Sinä jos joku oot tällaisen hetken ansainnut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kyllä on jo se olokin, et eiköhän 44 viikkoa oksentamista kahdesta lapsesta riitä. :D Saapa nähdä miten jatkuu, mutta kiitos!

   Poista
 3. Mahtavuutta! Ehkä siellä sittenkin on pieni prinsessa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mulla on niin luottavainen olo siihen, et kaikki on tälläkin kertaa hyvin niin ru:n suhteen jännittää oikeestaan vaan, et saadaanko tietää sukupuoli. :D Ei sillä tietenkää oo tippaakaan väliä, mut oon niiiin Ulla Taalasmaa, et pakko saada tietää!

   Poista
  2. Ja siis mua ärsyttää myös, et oon niin Taalasmaa, etten pysty pitämään sukupuolta salassa! Kaikki on niin varmoja tytöstä, et ois kiva olla ihan hiljaa asiasta aina Pavun syntymään saakka. :D

   Poista
  3. Mun on kans ollu pakko saada tietää molemmista ja T ei sitä kyllä yhtään ees piilotellut ja kätilökin sanoi että varmaan huomasitte mitä siellä jalkojen välissä heilu :'D

   Poista
  4. Oikein. :DDD Neljän viikon päästä maanantaina, iiiiik!

   Poista
 4. ihana kuva<3 eiks pelots et kaikki eoo hyvin:(

  VastaaPoista