27.5.2015

59,5 NELIÖTÄ: WC + KYLPYHUONE


Ainoat kunnolliset kriteerit vessan ja kylppärin suhteen meillä taisi olla toive omasta saunasta ja se, ettei asunnosta löydy kylpyammetta. Sauna ei ole niin välttämätön edes sen käytön takia, vaikka se lämmitetäänkin kahdesti viikossa, vaan suurin syy oli säilytys. Edellisessä asunossa meillä ei ollut saunaa ja se kyllä raivostutti joka kerta suihkuun mennessä, kun J:n amme ja lelut olivat pitkin lattiaa. Otetaan mahdollisesti vauva-amme jalkoineen käyttöön hetkeksi Pavun kohdalla, joten kaksi punkkaa olisi ollu jo ihan liikaa, kun yksikin tuotti harmaita hiuksia. Nyt sekään ei tule olemaan ongelma.


Tykkään meidän seinälaatoista (vai kaakeleista, mitä eroa?) ja sekä seinien että lattian väristä. Myös leveys on jees, koska edellisen asunnon kapeampi WC sai tilan tuntumaan aika ahtaalta, kuten väritys ja saunattomuuskin. Alkuun pelotti, ettei pesutorni mahdu niiden yllä olevan pömpelin takia, mutta mahtuikin juuri sopivasti! Ennen meillä oli pyykkikone ja kuivuri vierekkäin. Pesutorni on muuten enemmän mun mieleeni, mutta nyt meillä ei ole mahdollisuutta rakentaa hoitotasoa kylppäriin. J:n vaipanvaihto sujuu ihan hyvin ilman tasoakin, joten en usko, että pienemmänkään kaverin kanssa tulee olemaan ongelmia.


Että sellaista. Ei taida olla kovin vaikea arvata millä linjalla jatketaan keittiön ja olohuoneen puolella?  Postauksen eteisestä löydätte täältä.

4 kommenttia

 1. Sano että tää on vain bloggaajien juttuja taas eikä teillä oikeasti ole noin siistiä??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tässä nyt tietenkään näy, mut kyllä tuolla on villakoiria lattialla ja lavuaarin alla olevalla tasolla tais olla puuteria. Eli ihan perussiistiä joo on, muttei mitenkään puunattua. :D Ei näitä kotipostauksia varten oo erikseen siivottu. :)

   Poista
 2. Ihana vessa! Niin käytännöllinen ja siisti. Asuntokuumehan tässä iskee kun muiden kuvia katselee :-D mistä nuo mustat hyllyköt ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos. :D Ikeasta (mistäpä muualtakaan)! Seinähyllyä ei ainakaan netissä näy, mut muutama muu löytyy hakusanalla "Rönnskär". :)

   Poista