29.5.2015

59,5 NELIÖTÄ: LASTENHUONEJoka on tällä hetkellä lapsen huone ja lasten siirtyessä samaan huoneeseen vaihtuu luultavasti myös huoneet. J:n huone on meidän kodin väripilkku ja sitä se on ollut ihan alusta alkaen (aiemmat postaukset huoneista löydät täältä ja täältä), kiitos äitini. Äiti taisi alunperin valita J:lle lampun ja sinivihreän lohikäärmematon, jonka ympärille huone alkoi rakentua ja sille tielle me ollaan jääty. Toisinaan on hetkiä, jolloin tekisi mieli repiä myös täältä kaikki värillinen alas ja asettaa tilalle mustavalkoiset verhot Muumikuosilla, sekä samaa sarjaa oleva matto. Sitten herään todellisuuteen ja muistan taas, että ei, kyllä mä haluan lapsen huoneen näyttävän siltä, että se on lapsen.


J:n huoneen päävärit siis ovat edelleen se vihreä ja sininen, mutta myös lelut tuovat osansa. Reppu ja taaperokärry taas eivät sovi kuvaan mitenkään ja oon koittanut sulkea ne pois mielestäni aika hyvin siinä onnistuen. Nyt kun asiasta kirjoitin, en edes tiedä, miksi taaperokärry on yhä esillä, kun J ei sillä enää leiki. Leluja voisi kai muutenkin käydä vähän läpi. Valkoinen rullaverhokin olisi paljon parempi kuin musta, mutta musta pitää valon paremmin poissa, joten tyydyn siis siihen. Teini-iässä aloin vierastamaan värejä (paitsi silloin kun pinkki oli musta in!) ja erityisesti vihreä on aina ollut yksi ripulioksennus ruskean rinnalla. No ruskeasta tuli vahignossa ihan jees, mutta sitä en vieläkään voi uskoa, että mä tykkään jopa siitä vihreästä. En mä sitä itselleni laittaisi, mutta J:lle se kelpaa kyllä ja huone on täydellinen juuri näillä väreillä. Mä jopa tietoisesti haalin huoneeseen lisää vihreää etsimällä sinne uuden vihreän päiväpeiton.


Värin lisäksi se toinen juttu J:n huoneessa on... No ne tähdet! Edellisessä postauksessa mainitsin, kuinka tähtien suhteen sopii lause "more is more", mutta nyt on myönnettävä, että tässä huoneessa se alkaa olemaan aika käytetty juttu eikä lisää tule. Toinen tuoli on yhä(!) maalaamatta ja alkuperäiseen suunnitelmaan kuului tähden maalaaminen ainakin pöytään, mutta se ajatus on nyt kuopattu. Hyllyllä oleva tähti on oikeasti lamppu, mutta toimii tällä hetkellä vain koristeena eikä pääse oikeuksiinsa, sillä päällä ollessa se näyttää pimeässä tältä. Tykkään siitä joka tapauksessa.


Jos ette vielä vilkaisseet niin tsekatkaapa myös postaukset eteisestä, WC:stä/kylpyhuoneesta ja keittiöstä/olohuoneesta. Mä olisin myös kiinnostunut tietämään, löytyykö teiltä postauksia lastenhuoneista? Jos löytyy niin laittakaa linkkejä kehiin!

8 kommenttia

 1. wau miten ihana! värit muuttuu jos tuleekin nyt tyttö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suunniteltu juttu jo. :D Toisen maton tilalle samanlainen pinkki, pari uutta laatikkoa Ikeasta ja uus viiri. Tää on kyllä poika. ;D

   Poista
 2. Meilläkin on aika sinivihreetä. Ostin just vissiin neljännet verhot huoneeseen eikä kyllä noikaan oo just ne oikeet :D pitäs käydä ostamassa noita uusia dröna-laatikoita, mutta viimeks niitä ei ollu Ikeassa vihreenä eikä sinisenä. Jos en jaksa odottaa niin ostan keltaset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihana. :DD Mä tilasin kans sillon samaan aikaan kun tilasin olohuoneeseen. Ennen Juusolla oli Ikean pöllöverhot, mut ne oli niin tummat, et teki tosta huoneesta ehkä vähän ahtaan, kun on niin paljon pienempi mitä vanha. Toi on kamalaa, jos just sitä tiettyä ei oo ja haluaa ne heti. :D En edes tienny, et siel on ollu niitä vihreenä!

   Poista
 3. Ihana huone. Meillä joku vastaava tähtivalo on ollut jouluvalona käytössä en oo ikinä aatellut että sehän vois ihana muuolloinkin lamppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ota ihmeessä käyttöön! :) Ja kiitos. Meillä on sellanen tähtijouluvaloköynnös tms, jota pidetään lasipurkissa ja seki on ympärivuoden hyllyllä, vaikkakin pois päältä.

   Poista