28.5.2015

59,5 NELIÖTÄ: KEITTIÖ + OLOHUONE


Kuten oon varmasti ennenkin sanonut, musta avokeittiö (tsekkaa vanha keittiö) tuo paljon kotoisamman tunnelman kuin erillinen keittiö ja siitä syystä tahdoin sen löytyvän meidän uudesta kodista. Monet varmasti pitävät tilaa ahtaana ja se oli asia, jota pelkäsin alkuun itsekin. Onhan tää erilainen kun entinen olohuone, jossa vain osa oli sisustettu ja loppu toimi J:n romujen säilytyksenä ammottaen silti tyhjyyttään. Uuden kodin tiloihin totuin nopeasti ja muutamassa päivässä koko juttu tuntuikin loistavalta eikä lainkaan ahtaalta, vaikka ruokailuryhmä onkin lähellä sohvaa. Meille mahtuu kaikki mitä pitääkin (okei, kotiteatterin kaksi etukaiutinta ei muuten mahdu!), mutta ylimääräiselle romulle ei ole tilaa ja se on musta vain suuri plussa, koska en tykkää vähän tätä täällä ja tota siellä -sisustuksesta. Kuvat on taas näissäkin mitän on, koska tahdon antaa mahdollisimman selkeän yleiskuvan ja siksi joudun ottamaan ne panoraamalla. Ne on myös vanhan iPhone 5 käsialaa enkä jaksanut ottaa samoja kuvia enää uudella puhelimella.


Moni varmaan pitää meidän kotia tylsän värittömänä ja täysin massana Ikeakamoineen ja tähtineen, kuten voisi ajatella myös mm. tatuointieni tähdistä. Mä kuitenkin tatuoin ensimmäiset tähdet ihooni viisi vuotta sitten enkä ole piilottamassa niitä pois yhtään sen enempää, mitä vaihtaisin sisustusta retron tullessa muotiin. En välitä vaatemuodista tai muodista sisustuksessa, vaan pidän itseni ja kotini ihan vaan sellaisena, josta tykkään. Sama mustavalkoinen siis jatkaa myös olohuoneen puolella ja itse asiassa punaiset sohvatyynytkin on jo laitettu pois, kun muuallakaan kodissa ei enää vilku punainen väri.


Nappaako tähdet tai Ikea teihin? Voin paljastaa, että meillä tähdet ei suinkaan rajoitu kylppäriin ja olohuoneeseen vaan lisää on luvassa ja ne ulottuvat aina parvekkeelle asti! More is more ja silleen. Aikaisemmat kotipostaukset löydät täältä (eteinen) ja täältä (WC/kylpyhuone).

17 kommenttia

 1. i-ha-naa :)!

  VastaaPoista
 2. Ikea <3 luottokauppani. Nyt odottais yks Kallax kokoamista :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama! Tarviipa mitä vaan ni Ikeasta löytää. Aijaijai ja Kimmo innoissaan, ku pääsee kokomaan. :DD Aleksi uhkas muutossa, ettei enää aio koota meijän sänkyä (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S39902937/). :D Mua ärsyttää, et Kallaxit on niin paljon siistimmän näkösiä kun nää Expeditit. Kallaxit on niin paljon sirompia. :)

   Ja tulipa tollanen Töks. Töks. Töks. -kommentti tästä... :D

   Poista
 3. siis miten maustehylly näyttää tolta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tausta? Oon ihan kartonkia laittanu sinne ja senkin päin vittua. :D

   Poista
 4. Mä niin tykkään sun postauksista! Oot yks mun lemppari bloggaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaaa. Tuli sellanen ääneen hymähdys/naurahdus, kun luin tän kommentin!! Iiiiiiso kiitos! :)

   Poista
  2. Ja nyt en saa tätä hymyä pois!! :D

   Poista
 5. Ompa kivannäköst mulki toi sama seeprataulu ja tommonen tähtimatto 😊😊😊

  VastaaPoista
 6. Millee oot saanu tosta ikean tv tasosta ton yhen ns sivun keskeltä irti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pystysuorathan on oikeesti pitkiä, eli kahden lokeron kokosia ja sit noi vaakasuorat vaan hyllyjä, eli yhden lokeron kokosia. Ollaan otettu keskeltä iso pystysuora pois ja kaks pientä vaakasuoraa pois, laitettu pystysuora vaakatasoon ja toinen vaakasuora pystytasoon. Siitä jäi siis se yks pieni hylly nyt käyttämättä.

   Olikohan riittävän vaikeesti selitetty.... :D

   Poista
 7. Hei mistä toi hieno "sohot" hellan päällä oleva koriste on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti metallinen pannunalusta, jota käytetään samalla koristeena. :P Ostettu Masku Kodista jo joskus 2012. :/

   Poista