22.5.2015

59,5 NELIÖTÄ: ETEINEN


Kotipostausten ensimmäinen osa on luonnollisestikin eteinen ja se onkin meidän kodin ärsyttävin paikka. Eteinen on pieni ja tilaa vie entisestään Ikean Kallax-sarjaan kuuluva hyllykkö sekä Hensvik-lipasto. Kiipeilypuu oli tarkoitus siirtää kokonaisuudessaan parvekkeelle, mutta päätettiin laittaa se kahteen osaan ja sopivin paikka on eteisessä, sillä Janella on mahdollisuus olla portin takana turvassa. Eipä sillä. Vaikka eteinen on pieni, ison hissin ansiosta meillä on vihdoin mahdollisuus säilyttää hetkittäin rattaita sisällä. Iso plussa on myös kaappitila, sillä sitä löytyy jopa kahden kaapiston verran! Edellisessä asunnossa meillä oli toki myös kaapit, mutta ne uupuivat toisesta makuuhuoneesta, joten juttu oli ihan plus miinus nolla. Kuvat on mitä on, koska pienessä tilassa on vaikea antaa selkeää kuvaa ja panoraamalla tämä onnistui parhaiten. 


Eteisen TheJuttu on tietenkin peili, jonka J sai ristiäislahjaksi. Melkein puolentoista vuoden verran ollaan odotettu sen käyttöön ottamista ja nyt sille on vihdoin täydellinen paikka. Eteiseen se sopii J:n huonetta paremmin ja tämän hetkisessä paikassa sen huomaa kaikki. Kuten sanottu, lisäneliöt eteisessä(kin) olisi jees, mutta me kolme kuitenkin mahdutaan pukemaan samaan aikaan, joten mitäpä niillä lopulta.


"Katselen hiljaa ja ihmettelen, miten kaunis on pieni ihminen. Kuuntelen hiljaa ja ajattelen, miten pieni ja samalla täydellinen. Kosketan hiljaa ja ymmärrän sen, miten elämä on ainutlaatuinen."

6 kommenttia

 1. Ihanan siistiä! :D meillä on eteinen aina kun pommin jäljiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahah. :D Meillä oli kans Jyrkkälässä sillä tyylillä! Naulakko näytti siltä, ku perhees ois ollu kymmenen jäsentä ja se vaan pursuili kaikesta. :D Täällä pysyny toistaseks kaikki paikat siistinä, vaikka päivisin tietty sohvatyynyt on huonosti ja Juuso levittelee magneetteja ja Dublo-kukkia pitkin lattioita, et niihin vois liukastua. :P

   Poista
 2. innolla odotan seuraavia postauksia jotta nään lisää kuvia kun peili ja avainnaula niin ihania !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Seuraavana wc/kylppäri, mut saattaa mennä aikaa, kun hyllyn laittamisessa joku ongelma. :P

   Poista
 3. Tee seuraava postaus sun uudesta iphone kutisesta :) oon miettiny et ostan sen sit ku nykynen ip 5 sanoo ittensä irti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse asiassa suunnittelinkin sitä, mut ei taida riittää juttua postaukseen asti. Kameraa en voi lakata hehkuttamasta. :)

   Poista