22.4.2015

TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA IV

No kun näitä aina välillä tulee mieleen niin jatketaan. Samaa sarjaa löytyy myös osa yksi, osa kaksi ja osa kolme.

1) "Jos meille tulee eläin X, niin sen nimeks vois tulla..."

Ja näitä on miljoona. Meille on tulossa kissat Marce ja Nefer, richardsonin maaoravat/leopardigekot/degut/milloin mitkäkin nimeltään Heikelä ja Moisio, belgianpaimenkoira Nikula,  _mun_ leopardigekko nimeltään Esa, bullterrieri Mentula ja mitähän vielä! Oi, mä niin nään ne kaikki meillä, vaikken oikeesti halua yhtäkään (no ehkä vähän). Mulla oli joskus maaoravat Killer  (ilman iitä) ja Monsteri (iillä), ja niiden nimet oli niille maailman sopivimmat. <3

2) Mies + napakoru

Tiedän olevani todella outo, mutta tykkään napakorusta miehellä. Siis ihan oikeesti. Tosin tiedän vaan kaks sellasta miestä, mut molemmilla se koru on ollu jees ja koitin joskus ehdottaa samaa Aleksille, muttei se innostunut ajatuksesta.

3) Täydellinen puuro -fetissi

Mä rrrrakastan täydellisiä puuroja. Siis sellasia, jotka on ihan tasasia ja jo niiden ulkonäöstä näkee, miten pehmeetä se on. Neljän viljan Nallella tällasen täydellisen puuron saa mikrossa noin 40 sekunnissa ja voisin vaan tuijottaa sitä, kun se on valmista.

4) Tuntematon numero

En vastaa ikinä tuntemattomaan numeroon tai numeroon, jonka haltijaa en saa selville. Jos tiedän odottaa puhelua lääkäriltä tiistaina niin vastaan kyllä. Jos en tiedä minä päivänä lääkäri soittaa, en vastaa vaan odotan puhelun loppua ja laitan numeron Eniroon tai googletan sen, jonka jälkeen soitan takaisin.

5) ÄiTyLIt

Mun Äitylit on täynnä Miksi et halua nähdä tätä? -palkkeja. Ei. Vaan. Pysty.

6) Mä oon yhä hengissä

En täysin enkä joka hetki, mutta tällä hetkellä jollain tasolla. Pahoinvointi ei ole helpottanut lainkaan, viikonloppuna olisi edessä se muutto ja J on reilu 38 asteen kuumeessa. Blogi ei ole unohtunut ja mä oon oikeestaan ensimmäistä kertaa potenut huonoa omatuntoa siitä, ettei päivityksiä ole tullut, mutta palaan kyllä vielä. Suurin osa taitaa meitä seurailla muuallakin, mutta muistutan silti, että blogin Facebook ja Instagram päivittyy oloista ja tilanteista huolimatta, joten kannattaa tsekkailla myös niitä, jos et vielä niin tee. Toivottavasti jaksatte tällä puolella edelleen odotella.

6 kommenttia

 1. Oi belgianpaimenkoira <3 meillä on ollut niitä lapsuudenkodissa ja mun siskolla on belgi/saksanpaimenkoira sekotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaaaaa!!! Ne on niiiiin ihania, et voisin seota jo ajatuksesta. :D Toisaalta oon kyllä ihan ilonen, ettei niitä koiria just nyt oo. Muistan liian hyvin, miltä näyttää kurakereillä saatika sit, jos ois sen kokonen koira!

   Poista
 2. ihanaa et kirjotit taas ja kyl sua jaksaa oottaa:) onks vielki paha olo:(?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan samana pysyy ja oksennan yhä päivittäin. Kiva kuulla. :)

   Poista
 3. Mitä noi kolme sulkaa tatuoinnissa meinaa? Äiti, isä ja sisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Iso ja pienet meinaa kaikki pelkästään Juusoon liittyviä juttuja. :)

   Poista