30.4.2015

NEUVOLAITKUJA

Mulla oli eilen tämän raskauden toinen neuvola, kun viikkoja oli 15+2. Ihan hullua, että ollaan todella jo 16. viikolla! Viime raskaudessa ravasin neuvolassa parin - kolmen viikon välein, joten tuntuu hassulta, kun tähän mennessä niitä on ollut kaksi ja seuraavakin on vasta raskausviikolla 23. 

En odottanut tätä kertaa mitenkään innoissani kahdesta syystä: Vaaka ei houkutellut ja tiesin kerran olevan viimeinen tällä tädillä. Teki mieli itkeä ihan kunnolla, mutta päästin vain muutaman kyyneleen, jotka nekin meni yskimisen ja vuotavan nenän kanssa samaan piikkiin! Suht paljon terveysalan ammattilaisia nähneenä voin valehtelematta sanoa, etten ole yhtä mukavaa tyyppiä tavannut ja toivon seuraavankin neuvolatädin olevan jees, vaikka vertoja on mahdoton vetää. Mä olin aivan varma, että oksentelusta huolimatta paino olisi noussut vähintään kuuden kilon verran (kiitos sisällä pysyvien hampurilaisten), mutta reilussa kahdessa kuukaudessa olikin tullut vain kilo. En vielä huokaise helpotuksesta, mutta toivon, etten keräisi ihan koko 17 kiloa, mitä tein J:n aikana. Verenpainekin oli ok, 126/78.


Pavun sykkeitä jännittelin, kun mulla oli ollut parin päivän ajan outo olo ja pelkäsin, ettei niitä lopultakaan löytyisi. Papu uiskenteli aika vauhdilla anturia karkuun, mutta kun vihdoin päästiin kohdalle, kuulosti kuin tämä olisi ollut aivan pinnalla ja koittanut tulla vatsan läpi. J:n äänet ei missään vaiheessa kuulostaneet tuolta vaan oli selkeästi rauhallisemmat. Th:kin sanoi, että harvoin näillä viikoilla saa tällaisia ääniä kuuluviin. Sykkeeksi merkittiin +150. 


Kaikki oli siis hyvin eikä jätetty edes hyvästejä, koska neuvola pysyy samana ja tullaan luultavasti siinä törmäämään. Itkupillinä poistuin silti paikalta kyyneliä niellen (yllätys). Nyt odotellaankin sitten 5,5 viikkoa, jotta päästään rakenneultraan..


Viime viikon 14+5.

8 kommenttia

 1. Anonyymi2/5/15 09:52

  muutitko juuson kanssa kaksin? ootteko eronnut?? kiva varmaan juusolle ja tälle toiselle ilman isää:( löysin siis aleksin tinderistä vai olitko edes tietoinen tästä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä ollaan. Vaihdapa Tinder-hakuun naiset niin löydät myös mut. ;)

   Poista
 2. Anonyymi2/5/15 11:59

  ^
  Käsittämättömän pahantahtoinen kommentti. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuh... :D Välillä ei tiedä mitä näistä pitäis ajatella!

   Poista
 3. Anonyymi2/5/15 15:52

  käsittämätöntä mutta ehkä ei tiennyt kun kommentti julkaistu muttei vastattu:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, koska istuttiin sohvalla vierekkäin, kun tehtiin profiilit. :) Sitä ei tosin tajuttu, että profiilit jää näkyville vielä appsin poistamisen jälkeenkin, mutta sekin selvis jo viikkoja sit, kun tuttu ilmoitti löytävänsä mut. Ei olla jaksettu ladata uudestaan poistamisen takia, olkoon siellä.

   Poista
 4. Anonyymi2/5/15 19:08

  Ja nämä on sellaisia asioita, jotka kannattaa näin puida? Ylipäänsä miettisin, haluaako toista lasta odottava äiti tietää tällaisesta lainkaan tai ainakaan tällä tavalla tai juuri nyt. Aina kannattaa hetki miettiä ennen sekaantumista toisten yksityisasioihin.

  Mutta niin, toivon ettei tässä sen suurempaa draamaa edes taustalla ole. Moni varattu on Tinderissä ihan vaan katsomassa että mikäs se tämä juttu on, mistä kaikki puhuu. Uteliaisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei draamaa! Yhtälailla mut löytää sieltä, koska katottiin joskus, kumpi löytää enemmän tuttuja. :P Mut toi on kyllä totta, et joissain tilanteissa kannattaa ehkä kahdesti miettiä noita "paljastuksia".

   Poista